Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Utalsz rá, ha zavar már, hogy...

Utalsz rá, ha zavar már, hogy valaki ottfelejti magát nálad vendégségbe?

Figyelt kérdés
Pl felugrott a barátnőm, hogy beadjon pár dolgot az ajtón, s ott ült majdnem 2 órát..persze kérdezte egy óra multán ugye nem zavarlak, erre mit mondjak, igen?Állt a takarítás, az evés...azt írjátok le amit tesztek ne csak azt ami kívánatos lenne..h pl szépen megmondani, h bocs de zavarsz...te konkrétan mit csinálsz ilyenkor?
2010. márc. 16. 17:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
60%
SEMMIt tűrök
2010. márc. 16. 17:17
 2/11 anonim ***** válasza:
47%
Mennyire számít utalásnak az, hogy szólok, hogy "ideje lenne már takarodni szépen mert unom a pofád"?
2010. márc. 16. 17:17
 3/11 anonim ***** válasza:
91%
nagyon kényelmetlen tud lenni. én is tűrni szoktam ilyenkor. :)
2010. márc. 16. 17:23
 4/11 anonim ***** válasza:
99%
Hát anyum mindig mondja h nézd sajnálom most nem nagyon érek rá... ezt meg ezt kéne csinálni... de ha gondolod segíts (ezt csak non jó haveroknak) => na erre a segíts dumára magától takarodik az illető :D:D
2010. márc. 16. 17:24
 5/11 anonim ***** válasza:
94%
Én azt szoktam mondani hogy na jól van nem akarlak feltartani és fogom a kis vállát és odakisérem az ajtóhoz persze ezt azoknak akikekel nagyon jól elvagyok , egyébként én is türüképességemet momortizálom
2010. márc. 16. 17:33
 6/11 anonim ***** válasza:
98%

Hù,bocs de pl egy óra múlva itt vagy ott kell lennem...

Ès ha még mindíg nem kapcsol,akkor felöltözöm,és együtt hagyjuk el a lakást.

2010. márc. 16. 17:37
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nekem van bátorságom hogy azt mondjam, most nem érek rá, mást kell csinálnom, fáradt vagyok stb... Ami épp a helyzet azt megmondom. És nem értem más miért tűr, vagy csak utalgat? Ha ezen megsértődik akkor az az ő baja mivel semmi rosszat nem tettem neki.
2010. márc. 16. 17:39
 8/11 anonim ***** válasza:
93%
Én is inkább tűrök, de ha nem akarok is utalok rá. Nem tudok már olyan érdeklődően figyelni, beszélgetni. Ha figyel, akkor észreveszi. Én meg valahol hülyén érzem magam, hogy bunkó voltam, pedig tudom, hogy nem. :)
2010. márc. 16. 17:51
 9/11 anonim ***** válasza:
94%
azt szoktam kérdezni,hogy amúgy mikor mész haza?Mert van még pár dolgom,mint látod,mosogatás,stb..vagy egyszerűen megmondom neki,hogy nem haragszol,de nekem most el kell mosogatnom..közbe ha meghallom,beszélgethetünk is,de nem akarok elmaradni a dolgommal..ez nem sértő,senki sem szereti a kupit..
2010. márc. 16. 18:49
 10/11 anonim ***** válasza:
60%

1. általában csak olyanokat hívok át vendégségbe, aki megértik. és nem tartják köcsögségnek, ha szépen, normálisan megkérem őket, h ideje lenne olajra lépniük.

pl: bocsi, ezer dolgom van, át tudnál jönni inkább holnap/jövő 7en/1 év múlva? :)

vagy:

nagyon kell sietnem a takarítással, rendrakással, stb, most nem tudunk nyugisan dumálni. de mit szólnál, ha legközelebb beszélgetnénk egy nagyot?

vagy: elkezdek mosogatni, porszívózni, stb. ha van némi IQja, akkor rájön, h kívül tágasabb :)

2010. márc. 17. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!