Vendégségbe megyünk, de a férjem azt mondta, hogy nem vehetek fel szoknyát (térd alattig érőt). Én szeretnék. Mit tennétek a helyemben? Felvegyem, vagy ne?
Egyébként nem vagyok félrekavarós típus, két éve csak itthon vagyok a gyerekekkel, nincsenek barátaim, barátnőim...
Úgy örülök, hogy megint csinos lettem szülés után, szeretnék szoknyát felvenni!!!
És ő a férjed, vagy a börtönőröd? Ha Te magad is ezt eldöntötted, azt teszel, amit jónak látsz.
Az én vélemény, hogy nekem tuti egy pasi sem mondhatja meg mikor mit csináljak...természetesen és sem vagyok az a tpus, hogy kiosszam a napi programját és engedélyeket adjak.
Én a helyedben felvenném. Nincs vele semmi baj! :)
A férjed biztos azért nem akarja, hogy nehogy lecsapjanak a kezéről...:) Túl csinos lettél :D
Szerintem abba a ruhadba menjel el amibe te jol erezned magadat. Mondd meg a ferjednek, hogy buszkenek kellene lennie rad, nem pedig feltekenykedni! Es megis mit kepzel, miert parancsolgat neked? Vedd csak fel a ruhat amiben te biztosan jol erezned magadat! Es fodraszhoz is menjel el es sminkeld is ki magadat! A ferjed meg pukkadjon meg.
Hihetelen, hogy akinek meg tulsulya van szules utan, azert szegyenli a ferje.
ez a lelki terror...apám is ezt csinálta anyámmal...se smink se semmi kihívó...:/
Ha felvezsed tuti összevesztek,ha nem te fogod magad rosszul érezni.
Vedd fel és mond meg neki,hogy ha azt akarja,hogy te szoknyát ne vegyél fel ő se vegyen fel vmit,v növesssze szakállt mittomén...nem 200 éve élünk már...:/
figyi, ha békét akarsz: menj nadrágban.
de ha önmagad akarsz lenni: igenis vedd fel a szoknyát, amelyben jól érzed magad.
a legfontosabb: ne veszekedj a férjeddel, nem éri meg. inkább üljetek le megbeszélni hogy miért játssza azt, hogy uralkodik rajtad....vagy hogy egyáltalán miért nem akarja hogy szoknyában menj? neki is jobb, ha dicsérik az ő asszonykáját, hogy milyen csinos. tuti hogy dagad a mája tőle....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!