Vendégségbe megyünk, de a férjem azt mondta, hogy nem vehetek fel szoknyát (térd alattig érőt). Én szeretnék. Mit tennétek a helyemben? Felvegyem, vagy ne?
Egyébként nem vagyok félrekavarós típus, két éve csak itthon vagyok a gyerekekkel, nincsenek barátaim, barátnőim...
Úgy örülök, hogy megint csinos lettem szülés után, szeretnék szoknyát felvenni!!!
ez komoly?? :DD
megmondják egy felnőtt nőnek, hogy mit vehet fel és mit nem?
Az ilyen férfiakkal hiába ülsz le, kötik az ebet a karóhoz.
ahogy telnek majd az évek egyre szarabb lesz. Békét akarsz? akkor ne nadrágot vegyél fel, hanem hagyd őt ott a jó büdös francba. Egy intelligens, szerető férj, aki tiszteletben tartja a nőt mint NŐT ilyet nem mond, ilyen meg sem fordul a fejébe. Magyarán az lesz amit ő akar vagy nem mentek sehova. Én leszarnám az egész vendégséget vagy elmennék egyedül, mondjuk a gyerekkel, ő meg üljön otthon vagy ahol akar? nem kivitelezhető?
Az egyik hozzászóló azt írta, hogy azért húzzál szoknyát, mert nem az iszlám világba élünk, tehát húzhatsz szoknyát. Nos, az iszlám szerint -több ok miatt is- épp az a helyes, ha egy nő szoknyát hord.
Ugyanakkor fontos a házasfelek harmóniája is. Nem ilyen hülyeségen kéne szétmennie egy kapcsolatnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!