Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha újrakezdhetnétek, hány...

Ha újrakezdhetnétek, hány évesen alapítanátok családot?

Figyelt kérdés

2019. aug. 11. 22:08
1 2 3 4 5 6 7
 61/63 anonim ***** válasza:
75%
Ha újrakezdhetném akkor 30-32 évesen szülnék,de 41 évesen szültem. Nem bántam meg,mert megteremtettünk egy stabil,nyugodt életet az egy éves kisfiúnknak és magunknak és mi is "kiéltük" magunkat a férjemmel. A testvért már nem tudom megadni a fiamnak, ezt azért sajnálom.
2019. aug. 13. 22:49
 62/63 anonim ***** válasza:
75%

60-asnak válasz:

Annyira nem súlyosak a hiányosságai, hogy speciális iskolába felvegyék. Különben eleve integrált iskolába írattuk. Sőt, 4 év vizsgálGATás után lett egyáltalán szakértői véleménye, ami mindennek az alapja (kellene, hogy legyen...) Pont ez az idegőrlő, hogy amit mondjuk 30 éve "ilyen a gyerek" kijelentéssel letudtak, ma már számos diagnózis van rá, amit KEZELNI KELL. Aztán azért még ott van a lehetősége annak, hogy nincs semmi baja, csak éretlen, és nem akar a darálóba bekerülni, és beállni a sorba. Ami lássuk be, érthető.

Bocsánat, kérdező, enyhén eltértem a konkrét kérdéstől.

Bár igaz, a hozzánk hasonló helyzet egyre gyakoribb, lassacskán többségbe kerülnek azok a gyerekek, akiknek mindenféle tanulási gondja van.

2019. aug. 14. 06:30
 63/63 anonim ***** válasza:
100%
Én 30 évesen szültem az elsőt és 34 évesen a másodikat. Ha újra kezdhetném korábban ismerném meg a férjemet, hogy a másodikat szülhessem 30 évesen 😁
2019. aug. 14. 10:59
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!