Ha újrakezdhetnétek, hány évesen alapítanátok családot?
16, és 20:
Nemcsak a feleség hülye. A férj is. Nem kellett volna ennyi gyereket vállalni. És nem kéne hagyni, hogy a feleség ne dolgozzon.
Ha nagyon gáz, akkor eleve nem kellett volna együtt maradni és még gyereket is vállalni.
Tenni kéne valamit, nemcsak panaszkodni. Ketten csinálták a gyerekeket. Gondolom, nem erőszakolta meg a feleség a férjét :D
A gyerekekkel sem egyszerű, nekem nem sok időm van velük foglalkozni sajnos a feleségem meg úgy hogy otthon van nem igazán törődik velük. Ameddig 2-3 évesek voltak addig voltak neki érdekesek aztán meg csinálná a következőt, most meg ott tartunk hogy a 12 éves lányom elküldött a narkós k. anyámba mert nem kapja meg születésnapjára a fél milliós telefont amit kinézett és még a feleségem is azm pártjára áll. Persze erről én is tehetek de egyszerűen abból a napi 6-8 órából amit nem munkával vagy a munkahelyekre jövés-menéssel töltök nagyon nincs energiám többet foglalkozni velük. Így is 4 óràkat alszom a vérnyomásom ingadozik, rosszul is lettem miatta de nem tudok elmenni kivizsgáltatni mert az nem fér bele. Az autó is mindjárt megadja magát, a javítás meg több lenne mint amit ér, arra is elő kéne varázsolni egy halom pénzt.
Anno annak idején 20 évesen szültem, akkor is mentem férjhez. Igaz azóta már elváltam, és újra férjhez mentem.
Ha újrakezdhetném, szerintem akkor is 20 évesen szülnék. Olyan jó, hogy ma 43 évesen is fiatalos vagyok, élvezem az életet, utazom, szórakozom, a fiam meg már felnőtt ember akinek megvan a maga élete. 43 éves nőként megőrülnék ha most lenne 5-10 éves a gyerekem. Minél idősebb vagyok annál kevesebb türelmem van a gyerekekhez. Bevallom egyszerűen idegbajt kapok ha gyereksírást hallok.. Huszonévesen sokkal több türelmem volt, sokkal jobban kezeltem a dolgokat, és nem zavart akkor semmi.
22
Az első kettő gyorsan jött akkor még nem gondoltam hogy ez lesz. A harmadik besikerült amikor már komolyabb veszekedések voltak amiatt hogy nem hajlandó munkat keresni. Szedte a tablettát állítólag de hát ez olyan hogy vagy szedte vagy nem. Most meg már késő ebből kiszàllni. Ha elválunk akkor is nekem kell őket eltartani csak akkor lakhatok albérletben úgy hogy fizetem a lakáshitelt.
Én ugy soha nem vallalnek gyereket,mint az anyam.Az anyam úgy vállalt,hogy még a sajat dolgat se erte el,amit akart es meg az apam se volt megbizhato.Plusz alberletben alig jott ki a fizubol..
De testvert se akarnek.Azokat is kilatastalan helyzetbe szulte.
De a segitseg azert jo lenne neki..
Én is nagyon szeretem a nyugit, a csendet. Sőt, kapcsolatra sem mindig vágyok. De majd szeretnék egy gyereket, 28-30 körül. A gyereksírást most 23 évesen is utálom, de ki nem? :D Ez nem hiszem, hogy az idővel változna, viszont a saját gyerekedtől úgyis elviseled, mert más nem fogja helyetted ellátni.
Ha újrakezdhetném, akkor sem vállalnék még gyereket.
Nem mondom 100%ra, hogy soha nem is lesz. De már 30+ vagyunk és nem hiányzik egyikünknek sem még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!