Ha újrakezdhetnétek, hány évesen alapítanátok családot?
18 folott akkor, amikor ugy erzem, megtalaltam a tarsamat, akivel vegig akarom es tudom elni az eletemet, mert o is ugyanezt akarja
ha mondjuk 20 evesen megvan, akkor akkor, ha csak 35 evesen, akkor akkor, ha meg akkor sem, akkor akkor sem
#13 Miért bántad meg?
#14 Gratula :)
Azért mert ez nem élet. Számolgatom a filléreket, hogy valahogy túl éljük a hónapot, meg rettegek nehogy bejöjjön valami extra kiadás. Tényleg küzdök hogy a víz felett tartsam ezt a családot eközben a feleségem nem hajlandó visszamenni dolgozni meg rágja a fülem hogy akar egy negyedik gyereket. Meg persze akkor kellene egy nagyobb ház is, és meg ennek a hiteléből is 10 év még van én meg így is havi 250 órát dolgozok. Kiút ebből nem nagyon van és semmi kilátás nincs arra hogy valaha is normálisan éljünk.
25 körül, kb. 23-27.
Mindenféle nőgyógyászati bajaim lettek 30 felett, és nagyon sokat kellett küzdeni. Ha újrakezdhetném, akkor inkább huszonévesen vállalnék, amikor még nem volt semmi bajom. És egyébként is fiatal anyuka szerettem volna lenni. Meg akkor lehet, hogy lett volna idő, lehetőség arra is, hogy legyen tesó is.
De akkor neked sem konkrétan a gyerekekkel van bajod, hanem azzal, hogy egyedül nem keresel eleget ahhoz, hogy egy 5 tagú családot eltarts. A feleséged jó hülye és felelőtlen, már bocsi...hát, így tényleg szívás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!