Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » S. O. S! Kikészít a drága kis...

S. O. S! Kikészít a drága kis anyós pajti. Valami jó tanács mostanra? Felrobbanok tőle.

Figyelt kérdés
2010. júl. 1. 13:53
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
89%

Valahol megértelek...szar helyzet. Valahol meg nem értelek! Nem az égből pottyant, eddig is ez volt. A párod mindig is anyuci fiacskája marad. Én a helyedbe menekültem volna míg nem késő.

Kicsi rá az esély, de nekiállnék elgondolkozni azon mivel lehetne a párodat rávenni egy jó messzire költözéssel. Pl valami kihagyhatatlan munkalehetőség, vagy valami miatt (pl betegség) El kell költöznötök a te szüleid közelébe. vagy megy veled vagy nem. Magyarul mindent egy lapra, muszáj lenne neki választani. Ha anyucit választja, akkor úgyis buktad amíg anyós él.

Azonkivül nem akarlak elkeseríteni, de sztem ha gyerek is lesz, akkor még rosszabb lesz a helyzet. Az unokájához is olyan betegesen fog ragaszkodni? Akkor véged van!

2010. júl. 1. 15:53
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

hát én egy évig éltem ex-anyosommal- nem volt más megoldás

ő is egy hárpia, ha segítettem az a baj, ha nem akkor az, napi 12 óra munka és 12 óra ügyelet után is lusta dög voltam (mondjuk össze is szedtem annyi pénzt hogy ne kelljen tovább ott maradni).

DE ... amig abban a házban laktam amit ő épített és az a vacsorát ettem amit ő főzőtt, addig befogtam a pofám és megköszöntem neki.

Ennyi.

2010. júl. 1. 16:28
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
Bizony,bizony,micsoda dolog egy hárpia barlangjába kisgyereket szülni...
2010. júl. 1. 18:34
 24/27 anonim ***** válasza:

hát én pont ezek miatt nem költöznék soha anyóshoz, inkább a híd alá. Az én barátom anyja is egy hárpia. :S

Szerencsére kb.félévente egyszer kell látnom. Tudom hogy ez nem vigasztalja a kérdezőt,de ez ugy kijött belőlem.

Költözzetek el,nincs más megoldás! Ha a férjed nem akar Veled költözni,akkor maradjon az anyjánál. Én tudod mit csinálnék? Fognám a gyereket és lelépnék. Tuti hogy pár napon belül menne utánatok a férjed is!! Mármint ha szeret. És gondolom szeret. :)

2010. júl. 2. 16:20
 25/27 anonim válasza:
Figyelj ha tovább idegeskedsz akkor a babától elköszönhetsz. Nem szabad ennyit stresszelni mert el is vetélhetsz. szard le azt a nőt mint ha nem is létezne legalább addig amig megszülöd a picit
2010. júl. 2. 16:54
 26/27 anonim ***** válasza:

Főzz gombapörköltet! Olvastam egy jó receptet a kedvenc krimimben....

Átéltem amit te így egy valamit tudok javasolni:

MENEKÜLJ!!!!

Csak szarabb lesz, és neked nem szabadna most stresszelni.

2010. dec. 8. 21:14
 27/27 anonim ***** válasza:
szia,na mi lett a dolog vége?
2010. dec. 9. 13:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!