Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » S. O. S! Kikészít a drága kis...

S. O. S! Kikészít a drága kis anyós pajti. Valami jó tanács mostanra? Felrobbanok tőle.

Figyelt kérdés
2010. júl. 1. 13:53
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
Mivel készít ki?
2010. júl. 1. 13:59
 2/27 anonim ***** válasza:
A férjed hol van?Nem ér rá megvédeni?Persze ha egyáltalán téged kellene védeni...
 3/27 anonim ***** válasza:
Na, öntsd ki a szíved, hátha jobb lesz....
 4/27 anonim ***** válasza:
43%

anyós pajti lol

Ilyet se olvastam még itt xD

Komolyan mi a baj?

2010. júl. 1. 14:00
 5/27 anonim ***** válasza:
sétálj egy jó nagyot, szép idő van! közben hallgass max. hangerővel jó zenét. fél óra és jó lesz
2010. júl. 1. 14:03
 6/27 A kérdező kommentje:
Házsártos vénasszony.Kisbabát várunk de ő akarja persze a főszerepet mint mindig!!!!Együtt élünk 3-an párban,a párom neki pedig egy 5éves hülye gyerek.Hát én ezt már nem bírom...Mindenbe beleszól,még azt is megmondja min veszekedhetünk és min nem.Ha veszekedés megy akkor általában beleugrik ő is és védi a kisfiát.Nah az én anyám kéne még ide és teljes lenne a kör:(Ez nagyon alattomos vén asszony,ilyet életemben nem láttam.Jó pár éve együtt élünk,de már most végleg betelt vele a pohár.Eddig magamba tartottam mindent,de már hozzá sem szólok inkább,mert szemét és ordibál,mintha a seggéből szedett volna...UTÁLOM
2010. júl. 1. 14:04
 7/27 anonim ***** válasza:
90%

Nem tudtok elköltözni?

Megszületik a baba, még rosszabb lesz.

2010. júl. 1. 14:06
 8/27 anonim ***** válasza:
90%
költözés? nem jöhet szóba?
2010. júl. 1. 14:06
 9/27 A kérdező kommentje:

De csak az is bonyolult.

Mert mamika drága egyedül lakik a fia meg sajnálja.

Párszor már "költöztünk",de állandóan lelki terrorban tartja.

Sajnáltatja magát,kitalál ezt-azt...

Félek soha nem lesz életünk már.

Mondom alattomos egy nő.

66éves...De kitesz pár fiatalt,nem kell félteni!

2010. júl. 1. 14:09
 10/27 anonim ***** válasza:
58%

Te azt mondd már meg,miért is nem nézted meg jobban kivel kötöd össze az életedet kinek szülsz gyereket?

Felelőtlen vagy,hogy így vállaltad én csak ezt mondhatom.

Először az életeteket kellett volna kialakítani,mármint KETTŐTÖKÉT,nyugodt normális otthont teremteni,aztán gyereket vállalni.Több éve vele laksz,igazából nem panaszkodhatsz,tudtad mit vállalsz.A párod függ tőle ezt is tudtad,akkor most mi a kérdésed?

2010. júl. 1. 14:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!