Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Én nem értem. Hogyan lehet...

Én nem értem. Hogyan lehet ennyi idétlen név szegény gyerekeknek?

Figyelt kérdés

Egy kérdésre válaszolva belepillantottam az origo-s utónévtárba, mert fiúneven még nem gondolkoztam. Kiakasztó, mik vannak... csak én vagyok ennyire szűk látókörű? Mert a Szamóca, az Eperke, a Korall, az Acél, meg az ilyenek, nekem kiverik a biztosítékot... pedig idős sem vagyok...

16L

2010. máj. 2. 22:07
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
A Tekla igen de a Taksonya nagyon nem XD
2010. máj. 4. 09:44
 32/39 anonim ***** válasza:
a Tekla ráadásul teljesen kommersz név ma már, semmi különös nincs benne.
2010. máj. 4. 22:43
 33/39 anonim ***** válasza:
56%

Nálunk van a környéken, akit úgy hívnak, hogy Lakatos Radiátor, egy lányt meg úgy, hogy Zámbó Hedvig....

Én a Hedvig névről meg voltam győződve, hogy fiúnév...!

De utánanéztem és tényleg lánynév!!!

Ki az a félkegyelmű, aki ilyen nevet ad a lányának????????

2010. máj. 6. 09:32
 34/39 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok! kihagytam, hogy van olyan is, hogy Balogh Brendon Rómeó és Balogh Rodrígó Ármándó
2010. máj. 6. 09:34
 35/39 anonim ***** válasza:
FekeTeréz
2010. máj. 6. 14:33
 36/39 A kérdező kommentje:
Érdekes nevek, de köszönöm, hogy válaszoltatok :D
2010. máj. 6. 18:57
 37/39 anonim ***** válasza:
31%
Jaj ezt annyira bírom, amikor azon vannak kiakadva, hogy hogy fog hangzani az "Eperke néni" stb. Könyörgöm bammeg ti az alapján választotok nevet, hogy hogy fog hangzani a nénivel, bácsival? Röhej! Semmi szín alatt nem adnék tucatnevet egy gyereknek, soha! Különleges, szép nevet kapna, hogy már ezzel is kiemelkedhessen a többi tucatember közül. De nektek tucatnév kell, mert tucatemberek vagytok!
2010. máj. 9. 02:34
 38/39 anonim ***** válasza:
Utolsó: attól hogy nem tucat nem kell Dömperke meg Radiátor nevet adni 1 gyereknek.
2010. máj. 11. 22:11
 39/39 anonim ***** válasza:
galambos tarzan hahah
2010. máj. 28. 23:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!