Én nem értem. Hogyan lehet ennyi idétlen név szegény gyerekeknek?
Egy kérdésre válaszolva belepillantottam az origo-s utónévtárba, mert fiúneven még nem gondolkoztam. Kiakasztó, mik vannak... csak én vagyok ennyire szűk látókörű? Mert a Szamóca, az Eperke, a Korall, az Acél, meg az ilyenek, nekem kiverik a biztosítékot... pedig idős sem vagyok...
16L
LOL ne mondátok már,hogy ilyen nevet adott ráadásul egy magyar tanár a gyerekének XD...én a gyerek helyében amint töltöm a 18at változtatok:)
Amúgy nekem sem tetszik sok név ezek közül,de az Eperkét én is imádom:)Nekem az a becenevem:)Viszont ha annyira adni akarnám akkor 2. név lenne elsőnek meg valami hivatalosabb,komolyabb nevet találnék:)
Nálunk a nagy Herkules és Xéna láz idején volt amúgy mindkét névből elég XD
Órsós Dzsenifer
Kalányos Armandó
Kolompár Lucsánó
:-DDDDDD
Fogjatok le, beszarok:-DDDD
Ez az! Sok szülő bele sem gondol,abba h annak a gyereknek tul kel élnie a játszóteret,ovit,sulit.
Én az ilyen szülöknek meg változtatnám a nevét vmi hasonló röheéyes és gáz névre,aztán járjon avval dolgozni,meg minden. Talán akkor belegondolna ha gyerekkel nem kéne ilyet csinálni
Nem mindig a külföldi nevekkel van a gáz mert pl. az ősmagyar nevek között is van olyan ami már furán hangzik :P De amúgy minden név lehet jó ha jól használják, nem mondjuk Lakatos Dzsingiz.
Am a Korall nekem kajak tetszik XD Persze ha vmi normális vezetéknév van mellette :)
17/F
Hülye sznob szülők azon görcsölnek, hogy minél egyedibb legyen a gyermekük neve. Szerintem egy részük amint teheti, meg fogja változtatni :)
Amin elcsodálkoztam, az Jácint férfinév. Én lazán női névnek gondolnám. Igaz, az egyetlen, akit ismerek, neki is a második keresztneve csak.
néha röhögök, de a szívem mélyén teljesen ki vagyok akadva, h hogy lehet egy szülő ennyire szemét és idióta egyben???
persze, lehet, h 20-30év múlva már kihalnak a Lászlók, a Jánosok, a Juditok, a Gabriellák...
és majd az lesz a gáz, nem a hoszéarmandó, meg a kevin, meg az eperke, meg a dömper...
ismerek nem egy érdekes, de semmiképp sem hülye nevű embert. pl: Havaska, Marcellina. tény, h szokatlan hangzásúak, de azért ki lehet mondani, és le is lehet írni józan paraszti ésszel is...
Egy ismerősöm lányai: Fényes Esthajnal Csillag és Fényes Kökény.
Tanárnőm volt: Nagy Virág.
A Jácintot anyukám akarta nekem adni 22 éve, szerencsére Adrienn lettem:D
Az ősmagyar nevek szerintem gyönyörűek,nekem a Helka nagy kedvencem,bár az inkább magyar mintsem ős:)
A legkönnyfakasztóbb fiúnév,amit aminap találtam a Gara,nos aki japán dolgokban jártas tudja,hogy Gaara a Naruto anime egyik szereplője.Sz@rrá nevettem magam rajta:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!