Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Én nem értem. Hogyan lehet...

Én nem értem. Hogyan lehet ennyi idétlen név szegény gyerekeknek?

Figyelt kérdés

Egy kérdésre válaszolva belepillantottam az origo-s utónévtárba, mert fiúneven még nem gondolkoztam. Kiakasztó, mik vannak... csak én vagyok ennyire szűk látókörű? Mert a Szamóca, az Eperke, a Korall, az Acél, meg az ilyenek, nekem kiverik a biztosítékot... pedig idős sem vagyok...

16L

2010. máj. 2. 22:07
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
100%
Modernizálódunk, kérlek. :-) Különben szerintem is kiakasztó. A legdurvább az volt, amikor arról olvastam, hogy egy pár a kisfiát Dömpernek akarta elnevezni és vérig sértődtek, amikor a MTA nem engedélyezte.
2010. máj. 2. 22:09
 2/39 A kérdező kommentje:
Nem vagyok egy lemaradott ember a lila hajammal, de hogy szerencsétlen gyerekeket így hívják... pofámról leégne a bőr ha nekem lenne ilyen nevem vagy gyerekem :O
2010. máj. 2. 22:13
 3/39 anonim ***** válasza:
14%
16 évesen minek gondolkodsz a fiúnevekről? :-o
2010. máj. 2. 22:13
 4/39 anonim ***** válasza:
87%

említettem egy régebbi kérdésnél,hogy nálunk azért durvábbak ezek az "új" nevek,mert a magyar családnév mintegy megkoronázza,megvezeti az utónevet pl

Gombás Szamóca,Fekete Acél, Nagy Korall,stb ami lehet vicces,találó,de néha nagyon béna is

2010. máj. 2. 22:14
 5/39 anonim ***** válasza:
67%
A Szamóca fiúnév? O___O Pedig olyan lányos.
2010. máj. 2. 22:15
 6/39 A kérdező kommentje:

Jaj, nem, az csak elrettentő példa volt :D

És nem, nem vagyok terhes, nem teszek fel olyan kérdéseket sem mert normálisan szedem a tablettámat, csak egyszerűen foglalkoztat az anyaság. Gyerekközpontú vagyok, nincs mit tennem :D Kívülről nem látszik, de fősuli után szeretnék majd babát.

2010. máj. 2. 22:17
 7/39 anonim ***** válasza:
100%

Én már előre röhögök, mikor 50 év múlva majd így szólítják őket.

Eperke néni.

Vagy Acél bácsi

2010. máj. 2. 22:26
 8/39 A kérdező kommentje:
Mondasz valamit :D
2010. máj. 2. 22:32
 9/39 anonim ***** válasza:
100%
Nálam az verte ki a biztosítékot, mikor egy TAKIkának szólított kislány anyukáját megkérdeztem, mit rejt ez a becenév, és közölte, hogy Taksonya.
2010. máj. 2. 22:35
 10/39 A kérdező kommentje:
Szegény pára... de én komolyan nem értem. Mi a jó ebben az anyukáknak? Kiutálnám a világból ha ilyen nevű ismerősöm lenne...
2010. máj. 2. 22:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!