Én nem értem. Hogyan lehet ennyi idétlen név szegény gyerekeknek?
Egy kérdésre válaszolva belepillantottam az origo-s utónévtárba, mert fiúneven még nem gondolkoztam. Kiakasztó, mik vannak... csak én vagyok ennyire szűk látókörű? Mert a Szamóca, az Eperke, a Korall, az Acél, meg az ilyenek, nekem kiverik a biztosítékot... pedig idős sem vagyok...
16L
említettem egy régebbi kérdésnél,hogy nálunk azért durvábbak ezek az "új" nevek,mert a magyar családnév mintegy megkoronázza,megvezeti az utónevet pl
Gombás Szamóca,Fekete Acél, Nagy Korall,stb ami lehet vicces,találó,de néha nagyon béna is
Jaj, nem, az csak elrettentő példa volt :D
És nem, nem vagyok terhes, nem teszek fel olyan kérdéseket sem mert normálisan szedem a tablettámat, csak egyszerűen foglalkoztat az anyaság. Gyerekközpontú vagyok, nincs mit tennem :D Kívülről nem látszik, de fősuli után szeretnék majd babát.
Én már előre röhögök, mikor 50 év múlva majd így szólítják őket.
Eperke néni.
Vagy Acél bácsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!