Hogy tudom meg hogy valaki férjnél van-e?
Szerintem téged egyszerű bosszú hajt. Kattanj le róluk, majd megoldják a problémáikat, ahogy tudják.
Egyébként ha neked egy vadidegen azt mondta volna, hogy csal az exed, hittél volna neki? Mert az nagyon nagy baj egy kapcsolatban (függetlenül attól, mit tett a másik), ha egy vadidegen első szavára elhiszel mindent.
Ha egy vadidegen azt mondta volna hogy csal az exem ?
Nem,nem hittem volna neki!De akkor talán hamarabb rájöttem volna hogy az életem nem ér semmit mert hazudtak nekem.Most pedig a szemem láttára történik meg mással ugyan ez és neki se szól senki.Mindenki csak azt mondja hogy ne ártsam magam bele de hogy tudnám ezt tenni mikor lehet az a fiú egy rendes srác és csak ugyanúgy kitol vele az élet mint velem.Az csak a sors ironiája hogy pont velem hozta össze az élet azt a lányt.Én tudom mit fog érezni az a fiú ha kiderül,már én is átéltem és azt mondom inkább az,mint hogy így élje további életét.
Lehet, hogy az a fiu (ha létezi egyáltalán, mert ugye nem tudod) csak meg akarja szivatni az exedet. Csak játszani akar vele és az exed jól hoppon marad. Erre is gondolj. És így az igazságérzeted is egyensúlyba kerülne. Mert számomra kétségtelen, hogy te nem vadidegen férfiak jövője miatt aggódsz, hanem elégtételre vársz. És ha jobban magadba nézel és nem hazudsz magadnak, akkor te is tudod, hogy ez a helyzet.
Csernus voltam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!