Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Hogy tudom meg hogy valaki...

Hogy tudom meg hogy valaki férjnél van-e?

Figyelt kérdés
Nem tudom megkérdezni csak párszor láttam és nem tudom hogy leszólítsam-e tudom a nevét meg a c.mét ha ez számít
2010. ápr. 17. 19:27
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:

Az már legyen a másik csávó problémája!Már nem vagy a csaj életének része,úgyhogy a magánéletéhez sincs semmi közöd!majd rájön a srác,hogy rossz lóra tett,egyszerű.

te pedig szedd össze magad,és ne a bosszún agyalj,hiszen az a a lány már így sem,úgy sem lehet a Tiéd.Szerintem jobban is jártál így!Így legalább találhatsz magadnak valami normális csajt,aki megbecsül Téged! Fel a fejjel!

2010. ápr. 17. 20:27
 12/35 A kérdező kommentje:

Az az igazság hogy az előző kapcsolatom véget ért 14 év után mert a drága megcsalt.És volt olyan ismerősöm aki tudott róla de nem szólt.Azóta is haragszok rá ezért.

Én nem akarom hogy ezért haragudjon rám valaki inkább tudja meg az igazat még ha egy idegentől is,de tudja.

2010. ápr. 17. 20:35
 13/35 anonim ***** válasza:
Van jegygyűrű az ujján?
2010. ápr. 17. 20:46
 14/35 anonim ***** válasza:
58%
Ha csak egy futó kaland volt minek törődsz vele? Nem mindegy?
2010. ápr. 17. 21:00
 15/35 anonim ***** válasza:
Erről beszélek én is,most már teljesen mindegy,becsaptak,nyilván mást is be fog csapnia csaj,de ez már nem a Te problémád.Túl kell lépni rajta,és keresni olyat,akit megérdemelsz.Tudom,könnyű mondani,de teljesen felesleges rágnod magad a dolgon!Az már itt nem segít.Aminek pedig ki kell derülni,az ki is fog,Nélküled is.
2010. ápr. 17. 21:07
 16/35 A kérdező kommentje:
nekem 1 évbe került hogy kiderüljön nem akarom hogy ö is így járjon
2010. ápr. 17. 21:40
 17/35 anonim ***** válasza:
Ennek a hozzállásnak csak akkor lenne értelme, ha a férje a barátod, de nem az, azt se tudod, hogy létezik-e, az is lehet, hogy egyszerűen nem jöttél be a nőnek. Nem jó ötlet beleütni az orrodat idegenek dolgába, ez őrültség.
2010. ápr. 17. 21:50
 18/35 A kérdező kommentje:

idegenek?Lefeküdtem a lánnyal annyira azért csak nem idegen.

de lehet igazatok van.De sajnálom tiszta szívemből azt a fiút és nem tudom mit tegyek.úgy érzem meg kell tudnia az igazat.

2010. ápr. 17. 22:18
 19/35 anonim ***** válasza:

Lehet tévedek, de nekem sokkal inkább tűnik bosszúnak ez. A legjobb az, ha te ebből szépen kimaradsz. Őszintén szólva, ha az én egyik ismerősömet csalná a párja, lehet én sem szólnék neki. Egyszerűen csak azért, mert nem az én dolgom az, hogy tönkre tegyek egy tizen éve jól működő kapcsolatot, és nem is akarnék ezzel a teherrel élni, szóval inkább csöndben maradnék. Az hogy mit csinál utánad, már neked se számítson, majd megtanulja az a fickó is a saját bőrén...

Amúgy is, most tényleg... ha odamenne hozzád egy vad idegen ember és azt állítaná, hogy lefeküdt a barátnőddel, és egy utolsó hazug liba te mit szólnál? Hinnél egy vad idegennek? Vagy hazamennél, lefeküdnél az asszony mellé, elmesélnéd neki, és nevetnétek egy jót az egészen? Hidd el semmi értelme ebbe belemásznod!

2010. ápr. 17. 22:26
 20/35 A kérdező kommentje:

az a legszomorúbb az egészben hogy igazad lehet,valóban elmondtam volna és haza menne és csak nevetnének rajta.

de ha én tudom az igazat és a srác nem,akkor legalább az esélyt miért ne adjam meg hogy fölnyíljon a szeme?

Áhh bonyolult dolog ez úgy veszem észre erre senki nem tudja mi a helyes válasz.Még mi sem.:( ja és nem bosszút akarok állni csak a srác szemét fölnyitni .Tényleg sajnálom tiszta szívemből a fiút.

2010. ápr. 17. 22:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!