Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Előre depis vagyok a Valentin...

Előre depis vagyok a Valentin naptól. Más is? Mit csináljak hogy ne bukjak ki addigra? Férjnél vagyok, és már ott tartok hogy előre utálok mindne ünnepet, mert ugyis tudom hogy nem ugy sül el mint ahogy szeretném.

Figyelt kérdés
Már pár napja előhoztam hogy találjunk ki valamit,vagy nem megyunk e valahova,vagy bármi,de nem sűrűn villanyozza fel az ötlet,és nagyon rosszul esik,főleg ha látok/olvasok másokat hogy nekik milyen jó.
2011. febr. 3. 10:28
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
29%
Rossz férfit választottál.
2011. febr. 3. 10:34
 2/39 anonim ***** válasza:
100%
szerintem fogd fel, h. ez is ugyan olyan nap mint a többi.Mi sem fogunk nagy banzájt csapni, a párom most úgy is beteg, max kívánunk egymásnak boldog valentín napot azt ennyi.AMúgy az ünnepek azok azok a napok, amiket nem kötelességből kell megtartnai hanem szeretetből, ha ő kötelezőnek tartja akkor egyértelmű h. nem fog neki tetszeni az ötlet,de ha csak úgy ünneptől függetlenül állsz a dolgokhoz akkor lehet elmenne veled ide-oda.Ha pedig ezt sem akkor elgondolkoznék h. tényleg jó e ez a házasság...
2011. febr. 3. 10:35
 3/39 anonim ***** válasza:
89%

Szia!

A Valentin napot évek óta a legjobb barátnőmmel töltöm, mert idegesít ez az ünnep (akár van párom, akár nincs).

Mi azt mondjuk, hogy egymást szeretjük a legjobban, és tényleg, ő már kb. 8 éve a legjobb barátnőm:)

Így nevetni tudunk 14.-én mindenen:)

Fel a fejjel és érezd jól magad, ne másoktól függjön a te boldogságod:)

24/l

2011. febr. 3. 10:35
 4/39 anonim ***** válasza:
96%
Ne aggódj, s emiatt ne legyél depressziós! Ez csak a tinik ünnepe! Mi sem ünnepeljük, sőt, észre sem vesszük, hogy ez az amerika majmolós ünnep van. Tegyél te is így.
2011. febr. 3. 10:37
 5/39 anonim ***** válasza:
96%
Legalább van egy férjed. Generációs probléma, hogy a legtöbb 20-35 éves nőnek senkije sincs! Arról szóljon az ünneped, hogy van egy szerető párod. Nem kell "karácsonyt" gyártani belőle!
2011. febr. 3. 10:38
 6/39 anonim ***** válasza:
55%

Gondolom ezzel a viselkedésedel tudod hogy már nem sokáig leszel házas. Legalábbis a férjed helyében én nem tudnék elviselni egy folyton ilyen depis hisztis nőt Valentin napot a legtöbben egyébként sem ünneplik. Viselkedésedet ha egy 17 éves tini lennél még el lehetne fogadni de ezt semmikép!

26F

2011. febr. 3. 10:41
 7/39 anonim ***** válasza:
87%
A gond az "elvárás". Szóval hogy előre elhatározzuk, hogy egy ünnepnek milyennek kell lennie, és ha nem olyan, akko gáz. Viszont ha nem foglalkoznál vel, akkor nem lenne mihez igazítani a megítéslést, hogy gáz-e vagy nem. Hagy, hogy történjen, ahogy akar. Esetleg majd akkor, ha már eljön az a nap, hazamentek a munkából, megmondod: Nem megyünk el valahova meginni egy kávét? (teát stb) Ha semmit nem érsz el nála, vegyél neki egy csokit, aztán fogj egy romantikus regényt, és olvasd a szeme láttára.
2011. febr. 3. 10:46
 8/39 anonim ***** válasza:
75%
Mi nem valentin- napozunk a férjemmel.Anélkül is szeretjük egymást,és nem azért megyünk el kettesben valahová,mert valentin nap van, hanem azért mert van hozzá kedvünk.Engem személy szerint nem érint meg ez az "ünnep".Én akkor is kedveskedek neki kis apróságoggal-és ő is nekem, amikor CSAK hétfő,kedd,vagy szerda van.
2011. febr. 3. 10:49
 9/39 anonim ***** válasza:
54%

Hmmm.... érdekes.

Manapság min tudnak problémázni az emberek?!

2011. febr. 3. 10:51
 10/39 anonim ***** válasza:
74%

A Valentin napja, Karácsonya, stb., mindenkinek olyan amilyenné teszi. (kivéve ha az emberi feltételek hiányoznak, azaz ha valakinek nincs párja vagy családja)

Amikor valaki azt mondja hogy utálja a Karácsonyt mert csak a pénzről szól, mindig arra gondolok hogy talán neki igen, de NEKEM sosem arról szólt. A Karácsonya annak lehet rossz akinek pl. nincs családja, senkije. Mert ha van akkor onnantól kezdve adott ami az ünnephez kell, az meg ha valaki a pénzre asszociál hát az a maga baja, meg is értem hogy szar neki.

Valentin nap - ha van párod, akkor szintén minden adott. Mert a lényeg hogy szeretitek egymást, mindenki máshogy ünnepel. Van aki apró ajándékkal, van aki vacsival, mi például azzal hogy együtt vagyunk, főzünk valami finomat és megnézünk dvd-n egy jó kis vidám filmet. Itt is csak annak van oka panaszra akinek nincs párja mert nekik valóban nem lehet a szerlem ünnepe.

De akinek van párja, családja, szerettei, azok miért nem tudnak velük foglalkozni, és csak velük az ünnepekkor? MIért kell a mocskos a pénz meg ajándék miatt utálni valamit? Sosem értettem.....én sem vagyok gazdag, de nem fogom azért utálni a szép napokat mert "mindenki a pénzt okoja hát akkor majd én is" - ez butaság!

Ja, a legnagyobb mai generációs divat - utálni az ünnepeket. A munkahelyemen egymásra licitálnak a 20-30 közöttiek hogy ki ignorálja jobban az ünnepeket ... amikor engem kérdeztek hogy miért szeretem a Karácsonyt amikor az csak a pénzről szól már, mindig visszakérdeztem hogy "jah, neked arról? Akkor nem csodálom hogy nem szereted...."

Kell egyszerűen a mai rohanó, problémás világban valami ami néha kizökkent a szürke napokból, robotból. Erre lennének alkalmasak az ünnepek, mert akkor lehet kis meglepivel készülni, lehet kicsit ünnepelgetni, stb. Azoknak persze, akik hagyják.

És lehet azt mondani hogy egymást szertni nem csak ünnepekkor kell, ezt nem is mondtam. De az ünnepek azok amikor a szokásos szeretet és kimutatás mellé még egy kis izgatottság és meglepi is társul és ez nagyon jó. Csak fel kell ismerni a jót benne, ami mindenkinek saját feladata.

Bocs ha hosszú lett csak mindig annyira sajnálom ha valaki nem tud örülni valaminek, amit csak ő tehetne jobbá!

2011. febr. 3. 10:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!