Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Előre depis vagyok a Valentin...

Előre depis vagyok a Valentin naptól. Más is? Mit csináljak hogy ne bukjak ki addigra? Férjnél vagyok, és már ott tartok hogy előre utálok mindne ünnepet, mert ugyis tudom hogy nem ugy sül el mint ahogy szeretném.

Figyelt kérdés
Már pár napja előhoztam hogy találjunk ki valamit,vagy nem megyunk e valahova,vagy bármi,de nem sűrűn villanyozza fel az ötlet,és nagyon rosszul esik,főleg ha látok/olvasok másokat hogy nekik milyen jó.
2011. febr. 3. 10:28
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
93%

Itt csak az a gond, hogy sznob vagy.

" nagyon rosszul esik,főleg ha látok/olvasok másokat hogy nekik milyen jó" tehát csak azért akarod az egészet, hogy olyan legyen, mint másoknak.

...

2011. febr. 3. 10:52
 12/39 anonim ***** válasza:
58%
Mondjuk az utálom a valentin napot és mi sem foglalkozunk vele kommentelés után azért bele lehet gondolni abba is, hogy úgy egyébként titeket nem zavarna, ha azt mondátok a pasitoknak, hogy ha bazeg legalább ezen a szerelem ünnepe napon csináljunk már valamit, vagy menjünk el valahova, és akkor leszarja a fejeteket? Főleg, ha neki nem fontos, akkor miért olyan rohadt nehéz neki összeszedni magát és elmenni a nőjével mondjuk vacsorázni? Nem azt kérik tőle, hogy öltözzön pirosban és éltesse a valentin napot, csak azt, hogy csináljon valamit a párjával. Akinek ez még esetleg számítana is.
2011. febr. 3. 10:54
 13/39 anonim ***** válasza:
68%

Ja, a tinik ünnepe kifejezés nem mindenkinél igaz - szerencsére.

26 vagyok, házas, van egy fiam is. Szüleim mai napig kis ajándékkal kedveskedbűnek Valetin napon egymásnak, nekem, tesómnak, férjemnek, és most már a kisfiunknak is. Mi is őnekik :) Mert nálunk pl. nem csak a szerelem, hanem a szeretet ünnepeként is van fenntartva az a nap és ez nagyon jó. Jó dolog adni, kapni, nézni ahogy más örül annak amit te adtál, meglepni, ünnepelni. És csak apróságokról van szó, egy szív alakú csoki, egy képeslap, de jó érzés :)

2011. febr. 3. 10:56
 14/39 anonim ***** válasza:
83%

10:54-nek:

Szerintm a férjének nem azzal van problémája,hogy el kell mennie a feleségével vacsorázni,hanem azzal,hogy azért,mert valentin nap van,és KELL!!!

2011. febr. 3. 10:58
 15/39 anonim ***** válasza:

Mi sem szoktuk megtartani a Valentin napot, ez igazán nem egy fontos ünnep...most meg ráadásul még együtt sem leszünk, még a környékén sem ennek a napnak, szóval tuti, hogy nem hozzuk szóba sem...

Szerintem nem kell egy naphoz kötni a szeretetet. Ha pont Valentin napkor nem jön össze semmi, hanem aznapra egy veszekedés csúszik be, akkor mi van? Semmi...Majd egy másik nap megyünk el vacsizni, vagy egy nyári hétvégén megyünk el inkább egy szerelmes wellness hétvégére...

Mi volt olyan, hogy a Szentestét is december 23.án tartottuk, mert úgy jött össze jobban...Nem ragaszkodunk a dátumokhoz...még az évfordulónkat sem ünnepeljük, mert azt sem tudjuk, honnan számoljuk, hogy együtt vagyunk:-))

2011. febr. 3. 11:02
 16/39 anonim ***** válasza:
100%

1. A Valentin nap egy mondvacsinált külföldi szarság.

2. Ha ennek ellenére meg akarod ünnepelni, és ilyen férjed van, akkor nem "előhozni" kell, és kérdezni, hogy "elmegyünk-e", nem KÖZÖLNI, hogy "szeretnék elmenni Valentin napkor az X étterembe. Foglalj asztalt légy szíves."

Senki nem tudja, és nem is kötelessége tudni, hogy te hogy szeretnéd, hogy "elsüljön". Meg kell mondani, magyarul. És... nem túltervezni, mert ha irreális dolgokról álmodozol és kiszínezed a sztorit, akkor csalódás a vége.

Foglaltass asztalt a kedves férjeddel (ha alkalmatlan rá, akkor foglalj te - de ne panaszkodj, te választottad, te mentél hozzá), menjetek el, egyetek valami finomat, érezzétek jól magatokat, és nem morgolódj apróságokon. Menjetek haza, bújjatok össze, ennyi. De ha azon balhézol, hogy késett 5 percet, nem hozott virágot, hideg volt a krumpli és meleg az ital, akkor az összebújásból sem lesz semmi (jó).

Ha viszont ezt nem teszed meg, akkor az azért van, mert te szomorkodni és szenvedni AKARSZ, és ezen senki nem tud segíteni, csak te.

Még valami: attól, hogy "mások" kapnak egy csokor virágot évente kétszer, még nem biztos, hogy olyan jó neki, mint ahogy hiszed.

2011. febr. 3. 11:03
 17/39 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem lepd meg akkor is egy vacsival
2011. febr. 3. 11:04
 18/39 anonim ***** válasza:

Szia!

Figyelj,én már csak egy romantikus csaj vagyok,de ez a Valentin nap egy nagy baromság,egy amerikai hülyeség.Kicsit idegesítő már,hogy egyesek úgy kezelik kb,mint a karácsonyt.Mért kell ebből ekkora ügyet csinálni?Ki hova megy,mit vesz,stb.

Egy párkapcsolat,ha jó,akkor mindig jó kell,hogy legyen,ha ünneplitek ezt a napot,ha nem.Nem hinném,hogy itt kellene kiütközni dolgoknak...

21/L

2011. febr. 3. 11:08
 19/39 anonim ***** válasza:
10.58 akkor sem a kérdező a hülye, a párja úgy érzi, hogy neki teher elmenni vele. Olyan nincs, hogy ha valakit szeretek, akkor teher vele elmenni csak azért, mert aznap mások (is) ünnepelnek.
2011. febr. 3. 11:08
 20/39 anonim ***** válasza:

Ünnep? Tán piros betűvel van a naptárban és munkaszüneti nap is? Nem. Na hát ennyit az ünnepről.

Jó pár éve együtt vagyunk a férjemmel és még soha eszünkbe se jutott, hogy "megünnepeljük" egymást ezen a napon.

Abszolút ugyanolyan nap mint a többi, az év többi napján is együtt vagytok, miért pont arra a napra kell feltétlenül szervezni valamit? Miért nem pl előtte levő szombatra? Akkor a férjednek is hétvége van, kipihentebb mint hétfőn. Nagyobb eséllyel tudtok szervezni valami nyugisabb programot. Ne depizz ezen, butaság.

2011. febr. 3. 11:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!