Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Előre depis vagyok a Valentin...

Előre depis vagyok a Valentin naptól. Más is? Mit csináljak hogy ne bukjak ki addigra? Férjnél vagyok, és már ott tartok hogy előre utálok mindne ünnepet, mert ugyis tudom hogy nem ugy sül el mint ahogy szeretném.

Figyelt kérdés
Már pár napja előhoztam hogy találjunk ki valamit,vagy nem megyunk e valahova,vagy bármi,de nem sűrűn villanyozza fel az ötlet,és nagyon rosszul esik,főleg ha látok/olvasok másokat hogy nekik milyen jó.
2011. febr. 3. 10:28
1 2 3 4
 31/39 A kérdező kommentje:
Nagyon hasznos válaszokat kaptam,az utolsó meg aztán végképp leirta a tutit.Igaz nem a valentiinnapról,de ez van köztünk is,csak én is sosem fogalmaztam meg.Köszönöm.Bár nem tudom tudok e vele kezdeni valamit.
2011. febr. 3. 12:23
 32/39 anonim ***** válasza:

Felejtsd el a Valentin napot. Hülyeség. Menjetek el viszont szórakozni! Csak úgy, minden apropó nélkül, egymás kedvéért. Szerintem égő valentinkor éttermbe menni.

25 fölött és 55 alatt.

45 nő

2011. febr. 3. 13:25
 33/39 anonim ***** válasza:
57%

"nem jó neki a társaságomban ha folyton panaszkodom"

kit érdekel mi volt előbb?!!??

hagyd abba zonnal a panaszkodást, légy szerethető! Meglátod, beléd fog esni!

Vegyél magadnak valami piros csipke harisnyatartót valentinra, neki meg dugj el benne eg ykis csokit! Ez jobb lesz, mit az étterem!

Siránkozni rossz, mert mérgez.

Légy pozitív!

2011. febr. 3. 13:31
 34/39 anonim ***** válasza:

"Nagyon hasznos válaszokat kaptam,az utolsó meg aztán végképp leirta a tutit.Igaz nem a valentiinnapról,de ez van köztünk is,csak én is sosem fogalmaztam meg.Köszönöm.Bár nem tudom tudok e vele kezdeni valamit."

Ha leírta a tutit és felfogtad a lényegét is, akkor miért nem tudod, tudsz-e kezdeni valamit vele? Ne legyél egy keserű hárpia, mert akkor nincs min csodálkozni, hogy nincs kedve hozzád, kb ez a lényeg.... Mit nem tudsz ezzel mit kezdeni? Akkor tényleg nem csodálom, hogy szarik rád.

2011. febr. 3. 13:36
 35/39 anonim ***** válasza:

Halljátok, ez azért érdekes!

Adva van egy nő, aki el van hanyagolva, és szeretne egy kis romantikát... vagy érezni, hogy fontos, és szeretik!

Erre mit ajánlotok neki? Lepje meg a férjét! De írta a kérdező, a hogy a férje nem tartja ezt és nem is akar semmit!

Én a kérdező helyében elmennék a barátnőmmel egyet sütizni vagy bulizni. A pasi meg csak kockuljon otthon.

És az ilyenek csodálkoznak, ha a nő félrelép...érzelmi sivárak.- S

2011. febr. 3. 13:56
 36/39 anonim ***** válasza:

13.56 először én is a csaj mellett voltam, de utána leírja, hogy a pasi már mondta is neki, hogy nem szereti, hogy állandóan panaszkodik csak, mikor együtt vannak. Na most te élveznéd, ha pasid csak panaszkodna? Hiába viszel neki egy csokor virágot, akkor lesz más. Van aki ilyen. Szedje össze magát, addig meg ne csodálkozzon, senki sem szeret egy rinyapcsával programot szervezni.

Te milyen gyakran hívnád el azt a haverodat, aki úgy is egész este csak panaszkodni fog neked, de nem csinál semmit?

2011. febr. 3. 14:02
 37/39 A kérdező kommentje:
Valahol igazatok van...csak az a baj hogy mindig erőlködök normálisnak lenni,de amikor egy idő után ugy érzem nem értem el a kivánt eredményt,akkor mindig ujra "visszaesek".
2011. febr. 3. 14:24
 38/39 anonim ***** válasza:

"Felejtsd el a Valentin napot. Hülyeség. Menjetek el viszont szórakozni! Csak úgy, minden apropó nélkül, egymás kedvéért. Szerintem égő valentinkor éttermbe menni.

25 fölött és 55 alatt."

Na ez is fura, de ilyen is van......erre mondják hogy nem vagyunk egyformák :)

2011. febr. 3. 16:09
 39/39 anonim ***** válasza:

Ha Ő nem olyan típus, akkor ő ugyanúgy érzi magát, ha csinálnia kellene valamit, mint te most, hogy jujj nem lesz semmi.

Ha szeretnél valamit, csinálj programot amit még Ő is élvezne, és csináld az napra, de ne hangsúlyozd ki, hogy Valentin nap miatt, mert az eleve nyomást tesz rá.És ha jól sikerül, akkor ne azon sopánkodj, hogy te hoztad össze, hanem élvezzétek egymást, legfeljebb másnap felhozhatod viccesen, jövőre te jössz.

Vagy amit én csináltam én az mióta anyuka vagyok, izgultam, hogy nem fognak köszönteni Anyák napján, és megbeszéltem a férjemmel mindenféle nyomás nélkül, hogy én szeretném, ha csak rajzolnak nekem valamit a gyerekekkel, hogy kezdjék el érezni, hogy vannak különleges napok, és ez az enyém. Meglepetésemre, nem is felejtette el. Valentin napot mi nem tartunk egyébként.

Ha a kapcsolatotok rendben van , akkor megtudod vele beszélni neked mely ünnepek a fontosak, amikor csak annyit szeretnél, ha megemlékezne róla, nem vársz el sokat. Persze azt nem tudom, hogy mik az elvárásaid.

Nekem szülinapomra a férjem egy pici amit a virágok közé tesznek köszöntő lapot saját kis szövegével egy szál virággal átad, ez már gyönyörű.

2011. febr. 3. 16:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!