Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Hogy tudom meg hogy valaki...

Hogy tudom meg hogy valaki férjnél van-e?

Figyelt kérdés
Nem tudom megkérdezni csak párszor láttam és nem tudom hogy leszólítsam-e tudom a nevét meg a c.mét ha ez számít
2010. ápr. 17. 19:27
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
25%
Egyáltalán mit akarsz Tőle?
2010. ápr. 17. 19:34
 2/35 A kérdező kommentje:
Mit?már semmit csak azt akarom tudni átverte a fejem vagy nem.volt egy rövid kapcsolatom vele és gyanús volt a dolog.ezért félbe szakadt.Csak ki akarom deríteni hogy szerető vagy udvarló voltam.ebbe kérném a válaszaitokat.:)
2010. ápr. 17. 19:39
 3/35 anonim ***** válasza:
Van rajt jeggyűrű?.......................
2010. ápr. 17. 19:46
 4/35 anonim ***** válasza:

1.Karikagyűrű az ujján

2.Közösségi oldalakon mit írt az adatlapjára családi állapotnak

3.A lakóhelyén puhatolózol ismerősöktől (falu esetében)

Jobb tippjeim nincsenek.

2010. ápr. 17. 19:50
 5/35 A kérdező kommentje:

nem volt jegy gyűrű rajta.

volt egy forró lángolás ami furcsán szakadt félbe

reggel még együtt voltunk aztán este elküldött,harmadnap pedig az iwiw-en bejelölte hogy kapcsolatban van.

2010. ápr. 17. 19:51
 6/35 A kérdező kommentje:
lakóhely nem nyerő mert város:(
2010. ápr. 17. 19:52
 7/35 anonim ***** válasza:
100%
Akkor kapcsolatban van,Veled pedig végig csak játszadozott,szórakozott!Fogadd el,és keress egy megbízhatóbb hölgyikét,aki nem csak flörtöl,elcsábít,aztán otthagy.
2010. ápr. 17. 19:54
 8/35 A kérdező kommentje:
És akkor mi van ha meg akarom tudni ki az és elmondani neki hogy vele is csak játszik.Már ha én utólag tudtam meg ö ne járjon így.
2010. ápr. 17. 20:07
 9/35 anonim ***** válasza:
79%
Akkor az van,hogy le kéne szakadnod a témáról.Az a tényeken nem változtat,hogy van-e férje,vagy nincs.A harag meg rossz tanácsadó,szóval ne avatkozz bele az életébe,mert így sem,úgy sem kellesz Neki.Ezt sajnos el kell fogadnod,játszadozott,és kész.Lehet,hogy mással is ezt teszi,de ahhoz Neked már nem sok közöd van.
2010. ápr. 17. 20:13
 10/35 A kérdező kommentje:

ebben teljesen igazad van de nem kitolás ez avval a csávóval?

Szegény még lehet szereti is és egy hazug nőt szeret.

2010. ápr. 17. 20:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!