Hogy tudom meg hogy valaki férjnél van-e?
Nem a fiút sajnálod,hanem saját magadat.Önsajnálatban élsz,és kicsit önző is vagy,mert azt gondolod,ami a Te szemszögedből helyes lenne,azt kell mindenkinek helyesnek tartania.Pedig ez rohadtul nem így van!
Már ezredszer írom,hogy senki életébe se mássz bele,és ne gyere ezzel az álszent szöveggel,hogy mert csak a srácnak akarsz jót...Nem,a csajt már nem fogod visszakapni.Így aztán végképp nincs semmi értelme és haszna annak,ha beleavatkozol mások életébe.
Tudod kicsi fiú attól, hogy valaki lefekszik veled még nem biztos, hogy te vagy élete nagy szerelme és az sem biztos, hogy barátok vagytok. Ha ez téged ennyire felzaklat legközelebb előtte kérdezd meg akar-e tőled valamit és van-e másik pasija, felnőtt emberek ilyenkor meg szokták mondani mi a helyzet.
Más idegen emberek életébe beleszólni nagy bunkóság és amiket te írsz az alpján jelen esetben gonoszság is.
Kérdeztem, a válasz az volt hogy nincs más.
29 éves tehát nem gyerek vagyis tudott volna felnőtként viselkedni.
Idegen emberek életébe beleszólni bunkóság?Ő nem szólt bele az enyémbe??????? én is idegen voltam.
vagyis ha szólok a fiúnak hogy hazugságra alapozza az életét akkor egy bunkó vagyok.vagy lehet talál magénak mást aki becsülettel bánik vele.És nem érzem magam gonosznak azért mert valaki tőlem tudja meg az igazat.Én is éltem hazugságban és tudom milyen az,mikor kiderült hogy közeli ismerősöm is tudott róla és nem szólt azóta is haragszok rá ezért.
Nem lehet, hogy tényleg nincs / nem volt másik pasija?
Miért gondolod, hogy férjnél van?
Nem látom értelmét, hogy nyomozgass utána.
Vannak akik nyitott házasságban élnek, csak lejáratod magad az egésszel.
Arról nem is beszélve, hogy lehet, hogy a férj még jól el is látja a bajodat, nem is biztos, hogy a nőre fog haragudni.
Az unokatestvéremnek van férje és szeretője is. A szerető tud a férjről, a férj pedig csak segti, hogy a szerető az a szerető, még ismerik is egymást.
Egyik sem csinál botrányt, és ráadásul bárki kiteregetné a szennyest, még akkor sem történne semmi, minden maradna a régiben.
Ja az egész család is tudja, hogy kinek mi a szerepe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!