Hogyan vezessem rá, nem akarom megbántani?
Figyelt kérdés
A párom az utóbbi időbe igénytelen lett.Nem is nagyon van kedvem ezek után puszit adni neki meg semmit.Büdös a szája,és nem tudom hogy mondjam el neki hogy ne bántsam meg.Plusz még elég izzadt is állandóan,de még ez nem is zavar annyira.Hogyan tudnám egy kicsit felnyitni a szemét?Nem akarom pikk pakk bele vágni az arcába.2013. máj. 16. 07:43
11/14 anonim válasza:
Mondd meg neki, de ésszel!!
Én fogászatról jöttem vmelyik nap, és nem volt kellemes illatú a szám, hiába rágóztam. Erre párom rágóval kezdett kínálgatni, még sógornőmtől is tarhált, amolyan "segítség!!" stílusban... Annyira rosszul esett, hogy sokáig nem birtam hozzászólni...
12/14 anonim válasza:
Én megmondanám neki, hogy büdi a szája.:-) De ezt tényleg az első alkalommal kellett volna, nem pedig várni.
De van, hogy megkérdezem tőle, hogy mostál fogat? Fürödtél már? Erre visszakérdez, hogy miért, büdi vagyok? Nem szokott megsértődni, és én sem fordított esetben (nem mondom, hogy jól esik, de inkább szóljon, mint undorodjon).
13/14 anonim válasza:
Hát inkább mond meg neki egyenesen. Nem tudom mióta vagytok együtt, de ha régóta akkor baj van a kommunikációval. A párom fizikai munkát végez, ha olyan napja van, írtó büdös a lába a munkás bakancsban.. Ahogy leveszi és bejön egyből mondom neki hogy nagyon büdös a lába. Megszagolja és mondja hogy ja tényleg. De ez fordítva ugyanígy működik. Ha nekem büdi a szám annyit mond hogy egy tic tac rád férne. Mosok fogat rendszeresen de van egy lyukas fogam és hát ez a mellékhatása...
14/14 anonim válasza:
Nekem a volt kapcsolatomban volt büdös a másik. A foga volt rossz és olyan büdös volt a szája szerencsétlennek, hogy nem bírtam elviselni még azt se ha a közelemben beszél. Ő is tisztában volt vele, de sorban romlottak a fogai. Emiatt ő távolságtartó volt, mert nagyon büszke és hiú ember meg dacos, pedig mondtam neki hogy nincs semmi baj, majd átvészeljük. Nem hagyott semmit se. Én meg szépen elhidegültem és elhagytam másért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!