Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Hogyan vezessem rá, nem...

Hogyan vezessem rá, nem akarom megbántani?

Figyelt kérdés
A párom az utóbbi időbe igénytelen lett.Nem is nagyon van kedvem ezek után puszit adni neki meg semmit.Büdös a szája,és nem tudom hogy mondjam el neki hogy ne bántsam meg.Plusz még elég izzadt is állandóan,de még ez nem is zavar annyira.Hogyan tudnám egy kicsit felnyitni a szemét?Nem akarom pikk pakk bele vágni az arcába.
2013. máj. 16. 07:43
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Megkérném rá, hogy menjen el zuhanyozni, fogat mosni, hozza rendbe magát. Legfőképpen önmagáért, de tegye érted is, hiszen gondolom Te sem hanyagolod el magad.

Ha rákérdez, hogy miért mondod, őszintén válaszolnék rá. "Mert régen sokkal többet adtál magadra és az az éned sokkal jobban tetszett. Kérlek törődj többet magaddal."

2013. máj. 16. 07:53
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Én biztosan egyenesen szólnék neki. Egyenesen, és nem köntörfalaznék.
2013. máj. 16. 07:56
 3/14 anonim ***** válasza:
79%
Vennék neki szájvizet és hónalj deo-t ajándékba!
2013. máj. 16. 07:57
 4/14 anonim ***** válasza:
Te vagy a fiú, és ő a lány, vagy fordítva?
2013. máj. 16. 08:00
 5/14 anonim ***** válasza:
Egyszerűen megmondanám neki.
2013. máj. 16. 08:11
 6/14 anonim ***** válasza:

3-as

Igaz, hogy nálunk nincs ilyen gond, mégis mindig veszünk a másiknak deót fogkrémet...stb ez nem utalás egy kapcsolatban....

Csak egyenesen..... Vagy vidd el tusolni (együtt izgalmasabb):)

2013. máj. 16. 08:16
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk ugyanez volt. Én egyenesen megmondtam neki, amikor meg akart ölelni, hogy ne haragudj, de kva büdös vagy, menjél légy szíves és zuhanyozz le, és moss fogat. Nézett rám értetlenül, először azt hitte, hogy viccelek, aztán megsértődött. Aztán elment zuhanyozni, és amikor vissza jött, oda bújtam hozzá, hogy így már sokkal jobb. Megbeszéltük, és azóta jobban figyel magára újra :)
2013. máj. 16. 08:16
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
6. és a fogát is megmosod? :D
2013. máj. 16. 08:18
 9/14 anonim ***** válasza:

Én úgy szoktam ezt csinálni, hogy büdi vagy drágám fürgyé le és utána gyere hozzám.

Pikk-pakk megoldódik a gond!

2013. máj. 16. 08:31
 10/14 anonim ***** válasza:

8-as:

:):):):):):):):):):):):):):):)

Jó volt...

Bár én szoktam a zuhany alatt fogat mosni:)

Rak az ő fogkeféjé is fogkrémet a kezébenyomja, meg a sajátjára is...:P

Amúgy én megmondanám egyenesen...., mint már javasoltam (azt is)

Egy kapcsolatban nem szabadnatabunak lenni, vagyis pl ezzel már nem jutottam olna el odáig, hogy ciki legyen megmondani, hanem az elején amikor elsőre zavart megmontam volna, amikor elfajul a helyzet nehezebb sértődés nélkül megmondani, de rosszabb ha hagyja az ember tönkremenni a kapcsolatát, mert nem mer szólni...

2013. máj. 16. 08:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!