Hogyan vezessem rá, nem akarom megbántani?
Megkérném rá, hogy menjen el zuhanyozni, fogat mosni, hozza rendbe magát. Legfőképpen önmagáért, de tegye érted is, hiszen gondolom Te sem hanyagolod el magad.
Ha rákérdez, hogy miért mondod, őszintén válaszolnék rá. "Mert régen sokkal többet adtál magadra és az az éned sokkal jobban tetszett. Kérlek törődj többet magaddal."
3-as
Igaz, hogy nálunk nincs ilyen gond, mégis mindig veszünk a másiknak deót fogkrémet...stb ez nem utalás egy kapcsolatban....
Csak egyenesen..... Vagy vidd el tusolni (együtt izgalmasabb):)
Én úgy szoktam ezt csinálni, hogy büdi vagy drágám fürgyé le és utána gyere hozzám.
Pikk-pakk megoldódik a gond!
8-as:
:):):):):):):):):):):):):):):)
Jó volt...
Bár én szoktam a zuhany alatt fogat mosni:)
Rak az ő fogkeféjé is fogkrémet a kezébenyomja, meg a sajátjára is...:P
Amúgy én megmondanám egyenesen...., mint már javasoltam (azt is)
Egy kapcsolatban nem szabadnatabunak lenni, vagyis pl ezzel már nem jutottam olna el odáig, hogy ciki legyen megmondani, hanem az elején amikor elsőre zavart megmontam volna, amikor elfajul a helyzet nehezebb sértődés nélkül megmondani, de rosszabb ha hagyja az ember tönkremenni a kapcsolatát, mert nem mer szólni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!