Titeket kezelt már szülőtök meggondolatlanul úgy mint egy gyereket?
Figyelt kérdés
29 éves vagyok, férfi, anyunk meglátogatott minket ott, ahol lakunk. elmentünk egy boltba, utána egy zöldségesbe, ott korán sorba állt, kért hagymát. Monjda neki a srác, hogy azt szedni kell, ott van oldalt. mondja, hol? Erre hátrafordul, és elkezd nekem beszélni, hogy "thh hát ferikém hozzad már a hagymát óóóóó..." háta mögött meg ott álltak, égtem. Közben meg nem is mondta, hogy szedjek, csak saját magát akarta a bambaságából kihúzni. Mikor mentünk hazafele mondtam neki, hogy ne égessen engem, már nem vagyok gyerek, errefel meg "óóóóó neked mindig vannak kifogásaid, mondtam, hogy szedjél, így meg ki kellett álnom a sorból" Pedig nem mondta. De százezerszer leégetett már tömegben. Tök idiótának érzem magam így is, pedig tanulok most is, másoddiplomán, de ez az anyu kikészíti az embert. Hogy legyen önbizalmam, ha saját szülőm így kezel?2013. máj. 12. 18:51
21/36 A kérdező kommentje:
Tudok nevetni, de ez nem olyan szitu volt.
2013. máj. 12. 19:53
22/36 A kérdező kommentje:
Bennem ilyenkor a feszültség jön elő ilyen helyzetben, nem pedig az, hogy elkezdek nevetni, mikor más meg tényleg fel volt tartva a háta mögött. És ez lett rámkenve. Ennyi. Próbálom érzékeltetni, de nehezen megy sajnos úgy látom. De értem, hogy nem kell véresen komolyan venni.
2013. máj. 12. 19:55
23/36 anonim válasza:
Életem, a "Feri, hozzál már egy kis hagymát"- na ez pont ez a szitu.:D Még ha le is gorombított, és úgy tűnt, hogy te málé voltál.
24/36 anonim válasza:
Egyébként az is ér, hogy megmondod, hogy Anyu, kellemetlenül éreztem magam, mert úgy tűnt, az adott helyzetben mintha hülyegyerek lennék, pedig csak félreértettelek. Legközelebb ne égess már, légyszi, mert tudod, egyébként sem vagyok jó passzban.
Mondd meg neki. Nem szándékosan bántott, megérti.
25/36 anonim válasza:
Pont úgy hisztizel mint egy gyerek...
26/36 A kérdező kommentje:
Azt direkt leírtam, hogy mondtam neki utána, de arra is óóógatott, hogy én mindig meg ilyesmi.
2013. máj. 12. 20:04
27/36 anonim válasza:
Mert ő másképp ítélte meg a helyzetet.
Az önbizalomhiányodat pedig orvosolni kell, de elhiheted, nem ezek a helyzetek ássák alá azt, csak ki vagy erre hegyezve.
28/36 A kérdező kommentje:
hát most figyelj. kinek mi ássa alá. ha én nem érzem, hogy normálisan tud hozzám állni saját családtagom akkor kitől várjam el? Szóval érted.... Egy menő üzletember is lehet akármilyen sikeres, ha otthol nem várja szép szó. szóval érted....
2013. máj. 12. 20:15
29/36 anonim válasza:
Ha sikeres lennél az elét egyéb területein, nem érdekelnének ezek a nüasznyi helyzetek. Talán nem ezekkel a kicsiségekkel kellene törődni, hanem azon dolgokkal, amelyek a továbblépésedet (a sikeresség felé). Hát, érted.
30/36 A kérdező kommentje:
Tanulok most is tovább, hogy legyen esélyem, de pl anyu ebben is olyan, hogy biztos lenne munka csak nem akarok dolgozni, miközben nem tart el, otthol sem lakok. Akármilyen helyzet is lehet Mo-n, akármit is ezeretnél dolgozni, ha már tanultad, az nem lényeg, menni kell akárhova, de menni kell. szóval saját véleményed legyen egy dologról? azt felejtsd el, mert csak a kifogást keresed. Akkor így hogy?.... magyarázatot, magyarázkodásnak vesz és ezzel lezárja a témákat.
2013. máj. 12. 20:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!