Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Titeket kezelt már szülőtök...

Titeket kezelt már szülőtök meggondolatlanul úgy mint egy gyereket?

Figyelt kérdés
29 éves vagyok, férfi, anyunk meglátogatott minket ott, ahol lakunk. elmentünk egy boltba, utána egy zöldségesbe, ott korán sorba állt, kért hagymát. Monjda neki a srác, hogy azt szedni kell, ott van oldalt. mondja, hol? Erre hátrafordul, és elkezd nekem beszélni, hogy "thh hát ferikém hozzad már a hagymát óóóóó..." háta mögött meg ott álltak, égtem. Közben meg nem is mondta, hogy szedjek, csak saját magát akarta a bambaságából kihúzni. Mikor mentünk hazafele mondtam neki, hogy ne égessen engem, már nem vagyok gyerek, errefel meg "óóóóó neked mindig vannak kifogásaid, mondtam, hogy szedjél, így meg ki kellett álnom a sorból" Pedig nem mondta. De százezerszer leégetett már tömegben. Tök idiótának érzem magam így is, pedig tanulok most is, másoddiplomán, de ez az anyu kikészíti az embert. Hogy legyen önbizalmam, ha saját szülőm így kezel?
2013. máj. 12. 18:51
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:

Mi ebben az égő? Megkért, hogy hozz hagymát. Sokkal égőbb lett volna, ha elkezdi mondani, hogy nem akar kiállni a sorból, stb.

Úgy tűnik a diplomád ellenére sem vagy valami okos. Az önbizalom nem ettől függ.

2013. máj. 12. 19:02
 2/36 A kérdező kommentje:
Most hagyjuk már ezt a diplomázás fikázást, itt a lényeg az, hogy mondta is, hogy "most ki kell, hogy álljak a sorból"nekem égő volt, mert rámkente, hogy én bambáskodtam, a háta mögött meg sokan álltak.
2013. máj. 12. 19:04
 3/36 anonim ***** válasza:

Hát a barátom az anyukája Zotyának, vagy Zotyi hívja és 25 éves lesz :D

Ilyenek az anyák :)

2013. máj. 12. 19:04
 4/36 A kérdező kommentje:
Az önbizalom meg attól függ, úgy értettem, ha a szülőtől mindig azt kapod, hogy milyen hülyegyerek vagy, hidd el, az önbizalom is megsínyli. Ne mond, hogy nem.
2013. máj. 12. 19:05
 5/36 A kérdező kommentje:
Hármas ne hari, de ez semmi. mi a baj a zotyába? valakit meg zolikának hívnak pedig nem gyerek. ezek nem olyan neccesek.
2013. máj. 12. 19:05
 6/36 anonim ***** válasza:

24 vagyok, édesanyám a mai napig kisgyerekként kezel. Megtanultam kezelni, mert tudom, hogy nem azért teszi, hogy bosszantson-leégessen, hanem azért, mert aggódik miattam.

Ha túlzásokba esik, akkor finoman leállítom.

Soha nem volt baj, sosem "égetett le".

2013. máj. 12. 19:09
 7/36 anonim ***** válasza:

34 éves vagyok, nő, én igénylem is sokszor, hogy úgy kezeljen, hiszen a gyereke vagyok. Olyan jó érzés néha, ha tutujgatnak, vezetgetnek, olyan jó, hogy van anyukám, akit imádok. Nekem is 2 diplomám van, fontos nagy ügyeket viszek a hétköznapokban, ezért is esik annyira jól, ha néha még kölök lehetek.:)

Lesz sajnos idő, amikor már senki sem kezel minket csimaszként, addig örüljünk, amíg lehet.:)

2013. máj. 12. 19:11
 8/36 anonim ***** válasza:
Ezt én nem értem. Miért éget azzal az anyukád, hogy megkér a zöldségesnél arra, hogy szedj hagymát? Kérlek, hogy magyarázd el, mert én nem látok ebben semmi rosszat.
2013. máj. 12. 19:13
 9/36 A kérdező kommentje:
Jaj de nem arról van itt szó, hogy nem gondolkodok, hogy később mi lesz ha nem lesz. Csak azért a jelenben élünk, és ha később olyan ember előtt éget akinél mondjuk számít, hogy mi vagyok, azaz, egy nagy gyerek akit az anyja ugráltat, vagy egy férfi, akinek azért van tekintélye, mert lássuk be idegent afelől ítélsz elsőre, amit hallasz róla, amit látsz, és ha azt hallod, hogy a szomszédban a kiabálás megy a felnőtt gyerekre, akkor mit gondolsz róla? Vagy ilyen helyzetben, hogy viszem a cekkert, ami okés is, de akkor nem égetem be, főleg, ha nem is mondtam neki, hogy szedjen hagymát. Akkor kell beállni a sorba amikor mindent összeszedel. Ő égett be és azzal kompenzálta, hogy beégetett engem is, mintha ő tényleg arra várt volna, hogy én szedek. Ennyi.
2013. máj. 12. 19:16
 10/36 A kérdező kommentje:
8-as kilencbe leírtam. mert akkor csak úgy tett mintha mondta volna. és hózöngve mondta mikor hátrafordult. ennyi. és eljátszotta már máskor is hasonló helyzetben.
2013. máj. 12. 19:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!