Titeket kezelt már szülőtök meggondolatlanul úgy mint egy gyereket?
Mi ebben az égő? Megkért, hogy hozz hagymát. Sokkal égőbb lett volna, ha elkezdi mondani, hogy nem akar kiállni a sorból, stb.
Úgy tűnik a diplomád ellenére sem vagy valami okos. Az önbizalom nem ettől függ.
Hát a barátom az anyukája Zotyának, vagy Zotyi hívja és 25 éves lesz :D
Ilyenek az anyák :)
24 vagyok, édesanyám a mai napig kisgyerekként kezel. Megtanultam kezelni, mert tudom, hogy nem azért teszi, hogy bosszantson-leégessen, hanem azért, mert aggódik miattam.
Ha túlzásokba esik, akkor finoman leállítom.
Soha nem volt baj, sosem "égetett le".
34 éves vagyok, nő, én igénylem is sokszor, hogy úgy kezeljen, hiszen a gyereke vagyok. Olyan jó érzés néha, ha tutujgatnak, vezetgetnek, olyan jó, hogy van anyukám, akit imádok. Nekem is 2 diplomám van, fontos nagy ügyeket viszek a hétköznapokban, ezért is esik annyira jól, ha néha még kölök lehetek.:)
Lesz sajnos idő, amikor már senki sem kezel minket csimaszként, addig örüljünk, amíg lehet.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!