Vállaljak gyereket a mai körülményeket tekintve, ha igen
hol lenne megfelelő jövője?
Figyelt kérdés
Kissé összetett kérdés, kifejtem bővebben:
Tehát.
Szeretnénk a párommal családot alapítani, de félünk a jövőtől.A gyerekünk egészséges lesz-e, fog boldogulni a világban?Van értelme ma Magyarországon családot alapítani.Állítólag Magyarország 30év múlva, az egyik legélhetőbb ország lehet.Aki itt marad és kitart, az később jól jár majd.Ez igaz?Valóban lehet jövője leendő gyermekemnek ebben az országban.Netán jobb ha lemondunk a családalapításról, mer nem szeretnénk. :(Vagy jobban teszem, ha mondjuk kimegyek Pl Angliába és ott nemzek a párommal gyermeket.Jobb jövőre számíthat?Vagy Anglia szigetországként a folyamatosan növekvő vízszint miatt eltűnik?Hova lenne érdemes elindulni ha muszáj innen elmenni?Mi lenne jó megoldás?Olyan helyre szeretnék menni, ami élhető, a jövő is jobban megalapozhatóbb és a gyermekemnek is lehet jövője.Lehetséges ez?
Ne aggódj minden rendben lesz, becsatlakozunk a sikertörténetek országai közé:)
2013. márc. 2. 12:43
2/15 anonim válasza:
Szerintem ne vállalj. Most komolyan, szerinted ha Anglia vIz alá kerülne, az angolok is süllyednének? Ha akartok vállaljatok, de ne aszerint, hogy mi lesz 30 év múlva, hanem, hogy most milyen körülmények közé tudjátok.
2013. márc. 2. 12:46
3/15 anonim válasza:
Engem az érdekelne, hogy ki mondta, hogy itt 30 év múlva minden jó lesz?:O
Amúgy szerintem mi is belevágunk a családalapításba, ahogy lesz rá keret.
2013. márc. 2. 12:46
4/15 anonim válasza:
1
Még csak bejelentkeztünk, de nem a sikertörténetEK, hanem A sikertörténet országa leszünk :)
3
Szerinted ki mondhatta? :D
2013. márc. 2. 12:47
5/15 anonim válasza:
Szerintem vállaljatok. Úgy is kevesen vagyunk, ne haljon ki a magyar nemzet.
2013. márc. 2. 12:48
6/15 anonim válasza:
Hát talán ha ezeket a barmokat eltávolítja valaki a kormány éléről, akkor talán meg valaha lehet jövőjük.
2013. márc. 2. 12:54
7/15 anonim válasza:
Ha mindenki ennyit rágódna, már kihalt volna az emberiség. Magyarország pedig pontosan azért van veszendőben, mert baromira kevés gyerek születik. Ha szeretnél gyereket,akkor vállalj. Ha nem szeretnél, ne. Ne a körülmények határozzák már meg...
2013. márc. 2. 12:55
8/15 anonim válasza:
Az ország valóban azért van veszendőben, mert azok akik ész érvek szerint vállalnak gyereket azok egyet-kettőt mernek. Vagy mostanában ennyit sem. Akik pedig "vállalják" orrba-szájba azok gyerekei sem lesznek különbek. Van köztük normális is, nem azt mondom, hogy a 3-4 gyerekesek mind ez a kategória, a gond az, hogy ez egy kis százalék. Én szeretnék több gyereket, de egyszerűen nem merem a másodikat. Ez van sajnos.
2013. márc. 2. 12:59
9/15 anonim válasza:
Ha Anglia el is süllyed, az talán nem álmotokban ér majd el benneteket, úgyhogy hajrá!
2013. márc. 2. 13:00
10/15 anonim válasza:
Külföld és ott gyerek. Jobb neki és mindenkinek.
De ez az "ott nemzek a párommal gyermeket" olyan robotosan hangzik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!