Elmehet 16 éves lányom 8 éves húgáért a suliba és vigyázhat utána rá? Engednétek?
16 éves a nagylányom,és 8 éves a kicsi.A nagy nagyon szereti a húgát,a hugi pedig teljesen odáig van a nővéréért,utánozza,mondja neki,hogy szerti stbstb. Szerdán suli van már,nekem pedig halaszthatatlan dolgom van,nem tudok elmenni a kicsiért.Megpróbáltam már áttenni,de nem lehet iszonyat fontos,még akár az állásom is múlhat rajta.A férjem aznap elutazik egy napra Bécsbe,ez is munkaügy,és nagy céges tárgyalás,ott kell lennie.Tehát az a lehetőség,hogy mi toljuk el a dolgokat kizárva,pedig már mindent megpróbáltunk.Rokonok nem tudnak elmenni érte,a fele 120 km-re lakik,férjem szülei betegek,anyámék elutaztak 1 hétre.Lényeg a lényeg a 8 évesem sulija az otthonunktól kb. fél óra.Budapest,tehát forgalmas,jó tömegközlekedés,és nem rossz környék (2.ker) Amitől félek,hogy a nagylányom szokott főleg utazás közben,de néha otthon is fülhallgatón zenét hallgatni.Na,most egyedül tud vigyázni magára,de hogy egy 8 éves izgő-mozgóra is bedugott fülekkel?Ezt nem tudom...Valószínűleg csak az egyik fülét dugná be,hogy hallja amit a húga beszél.Elvenni nem akarom tőle,mert nem hülye,egyből levágná,hogy mi a helyzet,miért veszem el tőle,és ebből már volt itthon egy nagy balhé,meg hiába veszem el a zenelejátszót,ott a mobil,fülhallgatóból ezer van,a mobilt meg nem veszem el tőle,főleg,ha én nem leszek itthon egész nap. Megkérni megkérhetem rá,de ellenőrizni úgyse tudom,utazás közben eléggé "hozzá van nőve" az a vacak,és ha hallja,amit a húga beszél,akkor miért venné ki?Biztos vagyok benne,hogy nagyon vigyázna a kicsire,mert imádja,de abban már kevésbé,hogy ki is venné azt a füléből a fülhallgatót. Ez pedig engem zavar.
Mit mondjak a lányomnak,hogy ne dugja be as fülét?Egyáltalán engedjem ezt az egészet?
36#
Nem! Nem azt mondjuk, hogy nem fog zenét hallgatni! De annak az esélye, hogy valami történjen velük, nem is ezen fog múlni! Plusz, én azt sem értem, hogy miért ne tudna zenét hallgatni, miközben vigyázza a húgát. A fülét dugja be, és nem a szemét tapassza le. Attól még látja, mit csinál a kicsi, valamint ha sokan lesznek, állítom, hogy megfogja a kezét, és nem engedi magától messze. Ha igazat mondtál, és tényleg annyira imádja a húgát, akkor még véletlenül sem fogja hagyni, hogy történjen vele valami.
Válaszolj őszintén, te nem így gondolod?:)
Sziasztok!Most értem haza.
A nagylány jól elvolt a kicsivel,szépen hozta-vitte,és még csak zenét sem hallgatott.Ennek nagyon örülök,és nagyot nőtt a szememben.
Örülök neki! :) Siker Neked, sikerélmény a Nagynak, hiszen megbíztál Benne!
Néha túlaggódjuk a dolgokat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!