A 8 dédszülőd közül mennyire emlékszel? Hányan éltek, amikor már te is éltél?
Figyelt kérdés
Olyan válaszok is jöhetnek,hogy egyet sem,mindenki helyzete érdekel.Ha emlékek is vannak velük kapcsolatban,azokat is szívesen olvasom.2013. márc. 9. 18:00
21/32 anonim válasza:
Ketten éltek amikor megszülettem, de csak egyre emlékeszem. Mikor ő meghalt 14 voltam. Másik két dédszülőm születésem előtti kb. félévben haltak meg. Szóval mindketten tudták, hogy leszek, de már nem láthattak.
22/32 Jégtánc válasza:
Egyiket sem ismertem.Már rég nem éltek mikor megszülettem.
23/32 anonim válasza:
1, anyai nagymamám anyukája élt még, amikor születtem. 6-7 éves voltam, amikor meghalt, nem emlékszem semmi másra vele kapcsolatban, csak hogy Anyuékat hívták fel a kórházból és este mentünk kocsival a Nagyihoz szólni neki:-(.
24/32 anonim válasza:
A kisfiam 6 éves volt amikor meghalt a dédim vagyis az Ő Üknagymamája!
26/32 anonim válasza:
Egy dédszülőmet sem ismertem, sőt, csak 3 nagyszülőmet akikből 1 él :(
Ilyen szempontból jobb lehetett amikor még húszévesen vállaltak gyereket, ott még volt szerepük a dédszülőknek.
28/32 anonim válasza:
1 élt. Kb. 0.5 éves lehettem mikor meghalt. Szóval semennyire.
29/32 anonim válasza:
3at ismertem, ebből 9 éves koromban 2 meghalt, de nagyon ritkán találkoztam csak velük...most van 1 dédmamám, aki már elmúlt 90 éves, vele többször találkozom...L/15
30/32 anonim válasza:
Én hármat ismertem közülük,de már csak az egyik él és
biztosra mondhatom hogy jó egészségnek örvend!Szeptemberben töltötte a százaik életévét:)Tündéri kis dédmami imádom!:)
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!