Mikor, hol volt a legnagyobb havazás amire emlékszel? Milyen élmény volt?
itt volt ahol lakom de nem tudom mikor valamikor 2000 környéken lehet hogy még előtte már nem tudom az évet.
érdekes volt egyébként már jó pár éve fele annyi hó sem esett igaz nem is vágyok rá,megbénulna az egész ország.
86-87 tele volt a legdurvább. Szombaton elkezdett esni a hó, aztán esett masszívan tovább. Hétfőn reggel 3,5 órába telt, míg bejutottam dolgozni - más napokon ez 15 perc volt. És még mindig esett. Másnap nagyszüleimhez mentem, mert tudtam ha nem viszek nekik ételt ők nem jutnak ki érte. Reggel 7-kor indultam, délután 4 felé értem oda, mert árukészlettel rendelkező élelmiszerbolt is kellett útközben.
Sikerült autós ismerőst találni aki ugyanarra ment haza, amerre nekem kellett mennem, így is órák alatt értünk oda. Útközben sorra vettük fel az embereket, míg volt a kocsiban hely. Ahogy valaki kiszállt, rögtön volt aki beszálljon helyette. Utcasarkon, megállóban, ahogy sikerült.
Elég sokáig tartott ez a nem kicsit durva helyzet. Volt olyan kollégám, aki az első nap bejött dolgozni vidékről és hetekig nem jutott haza.
Ötéves koromban akkora volt számomra a hó, hogy a fejem fölé ért a teteje és akkor labirintust ástam magamnak.
Azóta imádom a telet és ez a legjobb havas élményem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!