Írtok focimeccsekkel kapcsolatos élményeket?
DVSC-Bate Borisov Nyíregyházán
Ugye hát,az eredmény pocsék volt de maga a meccs,a hangulat,a stadion a nyíregyházi tényleg szép nem úgy mint sok magyar stadion.Azok a beszólások is :) Coulibaly megkapta azt,hogy inkább menjél vissza targoncázni XDD Meg egy nagy szóló után valaki csúnyán mellé és fölé lőtt,erre hallom a hátamtól hogy:Naa ne törd meg a lendületet,gyere a labdáért XDDDDDD Igazán jó volt!:)
"DVSC-Bate Borisov Nyíregyházán
Ugye hát,az eredmény pocsék volt de maga a meccs,a hangulat,a stadion a nyíregyházi tényleg szép nem úgy mint sok magyar stadion.Azok a beszólások is :) Coulibaly megkapta azt,hogy inkább menjél vissza targoncázni XDD Meg egy nagy szóló után valaki csúnyán mellé és fölé lőtt,erre hallom a hátamtól hogy:Naa ne törd meg a lendületet,gyere a labdáért XDDDDDD Igazán jó volt!:)"
Azon a meccsen én is voltam, de csak a 2. legnagyobb élmény volt, főleg az eredmény miatt :D Az első nekem a Kolozsvári CFR - Basel (1 - 0) volt, ez egy BL-rájátszás volt, ahol 17-18000 néző előtt sikerült a BL-főtáblára jutás. Nagyszerű volt a hangulat, és nagyszerű győzelem is volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!