Jointos100 kérdése:
Megéri még jégkorcsolyát venni?
Figyelt kérdés
Akarok venni ,de nemtom meddig tart még ki az idei szezon... 10 ezer forintért néztem egyet2012. febr. 4. 17:37
1/8 dirtboy válasza:
inkább nézz 15-20ért egy normálisabbat,nekem az olcsóról nagyon rossz véleményem van.
egyébként vehetsz persze,még csak most jött be a hideg,rengeteg élményben lehet még részed a tél végéig.
2/8 anonim válasza:
na meg nem csak egy evre veszed. ha iden nem is tul sokaig de jovore tudod hasznalni.
3/8 A kérdező kommentje:
[link] ezt a képet találtam róla ,szerintem nem lehet olyan rossz...Nagyon szépen koszonom a választ
2012. febr. 4. 17:43
4/8 dirtboy válasza:
jaja igen ez nem az a fajta,ezzel nem lesz olyan bajod.
5/8 A kérdező kommentje:
miért a tieddel milyen baj volt? :)
2012. febr. 4. 18:27
6/8 dirtboy válasza:
szét dörzsölte a lábam,nyomta a bokám
7/8 A kérdező kommentje:
Jahh az nagyon sokszor elofordul a korcsolyáknál. Nekem is ez volt a gorkorcsolyával ,pedig az 30 ezer forint volt ,ami már nem olcsó és az ember elvárná ,hogy kényelmesebb legyen
2012. febr. 4. 19:17
8/8 A kérdező kommentje:
[link] most találtam egy ilyen fajtát... igaz ,hogy bazár oldal ,de az van írva ,hogy csak 1-szer volt vele jégen és nagyon megkímélt és ,hogy azért árulja mert nincs kihasználva... Azt hiszem ilyent veszek.Egyébként 8 ezer (!) forintért árulja
2012. febr. 4. 19:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!