Leggázabb, legviccesebb vagy kiakasztóbb házibuli, ivászat? Mi az amire szivesen vagy kevésbé szívesen emlékszel?
Azt tudni kell rólam, hogy csak otthon iszom a párommal és ezért mindig én vagyok a fuvaros.Egy ilyen szülinapi buli alkalmával történt meg velem hogy barátnőmnek a palija fent akadt a drótkerítésen és azt ecsetelte ország világ előtt hogy a barátnőm mennyire jó az ágyban és miket szoktak csinálni.Persze full berúgva.Unokatesóm 3 frissen kihozott kört rántott az ölünkbe.A gyerekkori barátunkkal együtt beültünk az autóba hogy elmegyünk a másik unokatesómért hogy menjünk hazafelé, de útközben kiszállt hogy hányingere van és vissza felé vegyük fel.Mondanom sem kell vissza felé nem találtuk sehol.Eltűnt mint szürke szamár a ködben.De amikor aztán barátnőmet és a kerítéses paliját vittem hazafelé a srác szólt hogy hányni fog( már épp a kapujuk előtt voltunk) barátnőm kipattant, kirángatta a srácot az autóból, aki lefejelte a kutat.Nekem meg már nagyon elegem volt és belerúgtam a kútba.A srácnak felszakadt a feje nekem meg megrepedt 3 lábujjam.Úgyhogy mentünk vissza a kórházba.Sikeresen hazaértem 3 órára, 4.30-ra meg mehettem dolgozni.Hazaküldtek, mert ráállni sem bírtam a lábamra. Összeségében "remek" buli lehetett volna, ha van bennem is egy kis pia, hogy ugyanúgy röhögve fogjam fel az egészet mint a többiek, de hát....
Veletek mi történt?
Leggázabb, legviccesebb vagy kiakasztóbb házibuli, ivászat?
Ez volt a kérdés.Egyáltalán nem mondtam hogy én hű, de jókat derültem volna:(
Ne haragudj, de miért velem kötekszel?Írtam hogy én csak otthon iszom a párommal.Igaz azt kifelejtettem hogy fél üveg bort szoktunk megiszogatni, azt is kb 2-3 havonta.Légyszíves ne piszkálj!
Egyáltalán nem támogatom a piálós bulijaikat.Ez is 3 éve történt, azóta nem voltam velük sehol.
Hullarészeg voltam és összekevertem a házunkat vki máséval. Bejutni nem tudtam, a csengőt nem találtam, úgyh mérgemben bedobtam egy kővel az egyik ablakot aztán elaludtam előtte a füvön :P
Asszem ez a leggázabb XD De tényleg nagyon részeg voltam nem is sokmindenre emlékszem abból az estéből :D
Na meg olyan is volt h már egy ideje ismerkedtünk egy csajjal aztán úgy volt h arrafelé bulizunk amerre ő lakik és akk náluk alszom. A szülei nem voltak otthon minden ultraf@szának tűnt de a buliban sikerült annyira leinnom magam h hazamentünk hozzájuk és telehánytam a wcjüket :/ Meg egy kicsit a kádat. Eddig tartott a kapcsolat XD
basszus, az volt a kerdes, hogy helyes- e vagy nem?? Tartsa meg a velemenyet mindenki, nem muszaj am valaszolni, ha nem akartok, de ha igen, akkor a kerdesre...
Harmadik voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!