Leggázabb, legviccesebb vagy kiakasztóbb házibuli, ivászat? Mi az amire szivesen vagy kevésbé szívesen emlékszel?
Azt tudni kell rólam, hogy csak otthon iszom a párommal és ezért mindig én vagyok a fuvaros.Egy ilyen szülinapi buli alkalmával történt meg velem hogy barátnőmnek a palija fent akadt a drótkerítésen és azt ecsetelte ország világ előtt hogy a barátnőm mennyire jó az ágyban és miket szoktak csinálni.Persze full berúgva.Unokatesóm 3 frissen kihozott kört rántott az ölünkbe.A gyerekkori barátunkkal együtt beültünk az autóba hogy elmegyünk a másik unokatesómért hogy menjünk hazafelé, de útközben kiszállt hogy hányingere van és vissza felé vegyük fel.Mondanom sem kell vissza felé nem találtuk sehol.Eltűnt mint szürke szamár a ködben.De amikor aztán barátnőmet és a kerítéses paliját vittem hazafelé a srác szólt hogy hányni fog( már épp a kapujuk előtt voltunk) barátnőm kipattant, kirángatta a srácot az autóból, aki lefejelte a kutat.Nekem meg már nagyon elegem volt és belerúgtam a kútba.A srácnak felszakadt a feje nekem meg megrepedt 3 lábujjam.Úgyhogy mentünk vissza a kórházba.Sikeresen hazaértem 3 órára, 4.30-ra meg mehettem dolgozni.Hazaküldtek, mert ráállni sem bírtam a lábamra. Összeségében "remek" buli lehetett volna, ha van bennem is egy kis pia, hogy ugyanúgy röhögve fogjam fel az egészet mint a többiek, de hát....
Veletek mi történt?
Évekkel ezelőtt volt egy esetem.
Új helyre költöztünk,én nagyon sokat ittam,és hazamentem a régi lakásunkhoz,mikor odaértünk /barátnőmmel/kerestem a megfelelő kulcsot,hogy be tudjak jutni,persze nem találtam.
Akkor jöttem rá,hogy én már nem is itt lakom. :)
Egyik alkalommal (kb 14 éve) a belvárosi ivászat annyira jól sikerült, hogy amikor négyünket kiraktak a kocsmából még nem akartunk hazamenni.
Vettünk a keletiben 2 liter kannás bort, majd a nyugatinál felszálltunk egy vonatra. A terv az volt, hogy elmegyünk a vonattal (ami éjfél körül indult) akárhova, majd ha jön a kaller leszállunk (mert jegyünk az ugye nem volt). Vonaton keményen italoztunk tovább, énekelgettünk, tipikus lecsúszott punkoknak nézhettünk ki.
A megállóban amikor felszállt a kaller leszálltunk. Nem tudtuk milyen településre érkeztünk, számunkra ismeretlen hely volt.
Kicsit sétáltunk a faluban, majd találtunk egy nyitott ajtót. Bementünk, és láttuk, hogy lépcső vezet a teraszra, onnan egy létra a tetőre.
Ketten bátran felmásztunk, majd a tetőről cserepeket dobáltunk le, ordibáltunk keményen és még hugyoztunk is.
Egyszer csak kopogást hallunk. Mintha jégeső lenne vagy ilyesmi. Kiderült, hogy a házból kijött 2 nyugdíjas, puskával a kezükben lőttek ránk.
És másodiknak értem le a tetőről, addigra a pajtásomra szegezték a fegyvert. Elővettem a késemet, hadonásztam vele egy kicsit majd félreütöttem a puska csövét. Itt elkezdtünk rohanni (másik két társunk is, akik kint a a kapu előtt várakoztak, ők nem jöttek be.. valami olyasmit mondtak, hogy ez már durva - utólag belegondolva van benne igazság).
Amint rohanunk nagy sebesen a szomszédból is kijöttek ketten, szintén puskákkal. Már négyen "üldöztek" minket (már amennyire a nyugdíjasok tudnak üldözni) és közben lövöldöztek.
A kutyák ugattak mindenhol és hallottuk a rendőrautók szirénáját is. Bevetettük magunkat a közeli nádas szerűségbe.
Kb fél órán keresztül kúsztunk, amikor láttunk egy olyan utcát, ami nem volt kivilágítva. A pajtásommal beosontunk, és egy bokorban elbújtunk (a másik két srácot kúszás közben elvesztettük).
Kb 2 óra várakozás után, kicsit józanabbul úgy döntöttünk, hogy visszamegyünk a vonatmegállóba. Ott találkoztunk a másik 2 gyerekkel, akik elmondták, hogy a rendőrök kb negyed órája igazoltatták őket, ők azt mondták, hogy a helyi diszkóban voltak (róluk el lehetett hinni, szolidabbul néztek ki mint mi, rendes ruhák, ilyesmi).
Innentől már nem történt érdekes, 4 óra körül megjött a vonat és mi visszamentünk Pestre. Összességében jó buli volt, senki sem sérült meg, szívesen emlékszem vissza rá (mégha ma már nem tennék még csak hasonlót sem).
egyszer közösen iszogatott a haveri társaság.
rűm úgy hat a pia hogy részegen mindig csendben vagyok, csak nem bírok felállni, meggyújtani egy cigit, csak úgy ülök mint egy rongy, viszont az agyam nem kapcsolja ki és mindenre emlékszem.
hát ezen a napon bánom hogy emlékszem, mert körülöttem mindenki sugárban rókázott... én meg, nem mertem megkockáztatni hogy felálljak és esetleg beleessek az egyik termékükbe... így csak ültemn és néztem.
egy másik alkalommal pedig egyik haverommal iszogatuunk. ő valahogy nagyon bevert, én meg valahogy nem. elkezdett sírni hogy kidobta élete szerelme aki miatt évek óta nem tud mással szexelni aztán lett valami kattanás az agyában, elkezdett ölelgetni és elmesélte, hogy kicinkelt a neten egy csajt-engem. de mintha nem is nekem mondta volna hanem valaki másnak akit a helyembe látott.
na az egy nagyon sz*r ivászat volt.
Tavaly előtt volt egy csúnya esetem, pedig nem terveztem berúgni. Szállodatulajdonos haveromnál tartottunk munkatársakkal egy bulit, én az este folyamán mindössze egy kétcentes pálinkát toltam le. Aztán haverom megkínált valami saját specialitásával. Annyit tudok a löttyről, hogy Maláj Sikolynak nevezte és volt benne Hubertus meg Sherry. Kb 5 perc múlva se kép se hang. Az egész estéről annyi emlékem van, hogy valami volt a kerti tóban a műanyag kacsával. Gőzöm sincs mi, de valami.
Másnap alsógatyában ébredtem az egyik szobában. Aztán végighánytam a délelőttöt.
Huhh....hát én mindig büszke voltam rá, hogy tudom tartani a mértéket, aztán mégis összejött egy olyan éjszaka, amiről szinte semmire nem emlékszem. A társaságnak alig felé ismertem, hát pertuztam egy jót az idegenekkel :D :D
Annyi rémlik a már csak, hogy nem éreztem magam teljesen jól, ezért elindulok haza. Péntek éjszaka ilyen állapotban 3km-t!!!! gyalogoltam egy nagyváros eldugott utcáin keresztül... ;) Mai napig áldom a sorsom, hogy épségben hazaértem....
Aztán másnap felhívott barátnőm, emlékszem-e, hogy lehánytam néhány lányt és smároltam egy barátommal :D :d Mai napig nem emlékszem ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!