Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Leggázabb, legviccesebb vagy...

Leggázabb, legviccesebb vagy kiakasztóbb házibuli, ivászat? Mi az amire szivesen vagy kevésbé szívesen emlékszel?

Figyelt kérdés

Azt tudni kell rólam, hogy csak otthon iszom a párommal és ezért mindig én vagyok a fuvaros.Egy ilyen szülinapi buli alkalmával történt meg velem hogy barátnőmnek a palija fent akadt a drótkerítésen és azt ecsetelte ország világ előtt hogy a barátnőm mennyire jó az ágyban és miket szoktak csinálni.Persze full berúgva.Unokatesóm 3 frissen kihozott kört rántott az ölünkbe.A gyerekkori barátunkkal együtt beültünk az autóba hogy elmegyünk a másik unokatesómért hogy menjünk hazafelé, de útközben kiszállt hogy hányingere van és vissza felé vegyük fel.Mondanom sem kell vissza felé nem találtuk sehol.Eltűnt mint szürke szamár a ködben.De amikor aztán barátnőmet és a kerítéses paliját vittem hazafelé a srác szólt hogy hányni fog( már épp a kapujuk előtt voltunk) barátnőm kipattant, kirángatta a srácot az autóból, aki lefejelte a kutat.Nekem meg már nagyon elegem volt és belerúgtam a kútba.A srácnak felszakadt a feje nekem meg megrepedt 3 lábujjam.Úgyhogy mentünk vissza a kórházba.Sikeresen hazaértem 3 órára, 4.30-ra meg mehettem dolgozni.Hazaküldtek, mert ráállni sem bírtam a lábamra. Összeségében "remek" buli lehetett volna, ha van bennem is egy kis pia, hogy ugyanúgy röhögve fogjam fel az egészet mint a többiek, de hát....

Veletek mi történt?

2010. dec. 30. 11:10
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
93%
Hát az én történetemben semmi vicces sincsen. Több mint egy évvel ezelőtt a haverjaimmal egy helyi szórakozóhelyre indultunk ( november volt) de kitalálták hogy előbb iszogassunk kicsit egy réten. Persze mondanom sem kell hogy én diszkóba készültem 1 szál kabát volt rajtam alatta meg spagettipántos felső... Majd megfagytam... Na de jó igyunk. persze már 2 hete étvágyam sem volt, ideges is voltam és szomorú. Eddig mindig tudtam tartani a mértéket de még csak hányingert sem éreztem soha. Aznap este is csak egy kis boleróvodkát kértem, fél pohárnyit... Előtte ittam egy kicsike sört, nem sokat 1 üveg sem volt. A boleróvodka lehajtása után mondtam a többieknek hogy na jó nekem ennyi volt az ivászat nem kérek többet. Mondtam hogy öntsenek nekem kólát. A legjobb (?????????) barátnőm önött én meg mondtam neki hogy nagyon fura íze van ennek a kólának. Elkezdi hogy biztos maradt a pohár aljában egy kis vodka azért.. És innentől se kép, se hang. Hajnalban a kórházban ébredtem bőgve mint egy hülye egy nővér nyugtatgatott. Reggel igencsak meglepődtem amikor a kórházban ébredtem mert nem emlékeztem a hajnalira. Kiderült hogy teljesen áthűltem a haverjaim leléptek, csak a legjobb (????) barátnőm maradt ott és a barátom akivel pár napja jártunk akkor csak. Nagyon rosszul voltam, jött pár cigánygyerek és kihívták rám a mentőt ( de nem jóindulatból, ellopták mindenemet közben)... Nem értettem hogy juthattam idáig, emlékeztem hogy nem ittam csak egy deci boleróvodkát meg egy fél üveg sört... Sehogy sem értettem. A barátom aztán mondta hogy metaxát, whiskeyt meg minden finomságot benyakaltam- nem önszántamból. A kedves legjobb barátnőm, üdítő gyanánt piát adott nekem mert vicces volt látni hogy hányok, ugyanis mondtam neki hogy még sose hánytam gondolta megviccel. Apámhoz hajnalba csöngettek a mentők hogy hol vagyok, mondanom sem kell nagyon kiakadt úgy tudta sose nyúltam alkoholhoz. A barátnőm, hogy ne jöjjenek rá hogy részeg a szülei fent aludt nálunk... ( és az ivászat előtti kaját amit direkt vettem mid ő ette meg..). 3 napig voltam kórházban, de semmi bajom nem volt nem mosták ki a gyomrom semmi, csak két feleslegesen eltöltött éjszaka... Azóta sem nyúltam alkoholhoz és nem is akarom. A barátnőm egy darabig holtig tagadta hogy ő itatott volna engem, holott emlékeztem aztán pár hónap múlva röhögve beismerte... Mondanom sem kell milyen osztást kapott az IGAZI barátaimtól... Na ez az én sztorim.. Soha többet nem piálok..
2010. dec. 30. 12:19
 12/27 anonim ***** válasza:
94%
Én állandó gyógyszeres kezelésre szorulok ezért szinte sosem iszom vagy csak max. egy pohárral. A koliban négy fiúval laktam egy szobában ebből az egyik fiú a barátom volt. A másik három fiú közül az egyik nagyon belém volt esve, sosem mondta de látszott rajta. Jókat beszélgettünk, hülyültünk, nevettünk...stb már csak azért is, mert a zenei ízlésünk, a habitusunk teljesen megegyezett. Egyszer kettesben maradtunk a szobában, ő nagyon le volt törve és ivott. Kérdeztem, hogy mi a baj, de nem válaszolt, azt mondta úgysem tudok segíteni neki. Végül elindított egy rakat számot a laptopján, és tovább ivott, akkor már hol jó kedve volt, akkor táncoltunk hol le volt törve, mint a bili füle. Egyszer csak elindult a Hero című szám, és megint elkezdett pityeregni, betudtam a piának. A végén mikor már olyan hű de nagyon szenvedélyes a zene elkezdtük együtt énekelni, és egyszer csak beleordítja a levegőbe, hogy hallod én olyan szerelmes vagyok beléd, hogy majd felőröl... Én meg csak lestem, és a végén megcsókolt. Komolyan mondom engem még ilyen szenvedéllyel nem csókolt senki sem. De ennyi volt, megbeszéltük, de igazából engem is összezavart. Egy hónap múlva átköltözött egy másik szintre, egy másik szobába. Utána jobb volt, ha találkoztunk ugyanúgy beszélgettünk, de jobb volt neki is, nekem is.
2010. dec. 30. 15:22
 13/27 anonim ***** válasza:
79%
Legrosszabb nekem a mostani szilveszter volt. Házibuliban voltunk, és persze ittunk, de mindenki egész normális állapotban volt, úgyhogy örültem,hogy nem egy hányós buliba csöppentem bele. Egyszer csak az egyik csaj megszólalt, hogy elmegy hányni. Megkérdeztem, hogy segítsek-e, azt mondta, nem kell, de nem is nézett ki rosszul. A barátja meg állandóan odajött hozzám, hogy biztos én itattam le és vádaskodott, egy idő után eledem lett belőle. A csaj barátja amúgy a párom öccse. Egyszer csak bementem az egyik szobába, ahol a csajszi már egy ágyon feküdt és a pasi azt mondta: "húzz a p.csába, amíg szépen mondom". Én meg bepöccentem, hogy mit kakaskodik ez a gyerek és azt válaszoltam: "és ha nem megyek, akkor mi lesz?" Végeredmény: egymásnak estünk. Ő fiú én meg lány. Szóval nem sok esélyem lett volna és tisztában is voltam ezzel de azt üvöltöztem, hogy addig ütlek, amíg érlek, nem érdekel, ki az erősebb. Akkor értek oda a többiek, mikor épp csavarta ki a karomat, én meg fenyegetőztem, hogy feljelentem, ha megver. Szétszedtek minket, mielőtt komolyan elkezdtünk volna verekedni, de szitkozódtunk tovább és egyszer csak azt mondta rám, hogy k.rva, ezen megint bedühödtem, és a párom is, aki nekiment a saját öccsének. Nagyon gáz volt a szitu. Másnap az öcsi bocsánatot kért, de attól félek, már örökre elmérgesedett a helyzet köztünk. Az a legrosszabb, hogy miattam a párom nekiment a saját testvérének és tudom, hogy neki is nagyon fáj ez az egész, mert nagyon szereti a tesóját. Két tűz közé került. Még én úsztam meg a legkisebb sérüléssel. Amúgy sosem verekszem, hisz felnőtt nő vagyok, miért tenném. Sosem akarok még egy ilyen szilvesztert.
2011. jan. 4. 23:05
 14/27 anonim ***** válasza:
78%
a legnagyobb döbbenetem idén szilveszterkor volt. megjelent a házibuliban egy hordányi részeg egyén. az egyikük pisilt a szobában... amúgy a padlóra:S magam egyszer hánytam, úgy hogy ittam alkoholt, görcsoldót vettem be és nem volt jó kombináció...
2011. jan. 4. 23:13
 15/27 anonim ***** válasza:
79%

12.19

"jött pár cigánygyerek és kihívták rám a mentőt ( de nem jóindulatból, ellopták mindenemet közben)..." - de ha ott volt Veled a barátod + "barátnőd", hogy tudtak kirabolni????

Basszus milyen emberek vannak... Viccből kockára teszi a másik egészségét.

2011. jan. 5. 11:03
 16/27 anonim ***** válasza:
8%
Poén az első válasz:-).
2011. jan. 5. 11:07
 17/27 anonim ***** válasza:
A mentősök mondták nekik hogy értesítsék a szüleimet. Így miután elvitt a mentő fogták a táskámat a padról és elmentek apámhoz. Nem nézték meg mi van benne. Ki volt cipzározva, a pénzemet ellopták a fényképezőgépet kivették a tokból a tokot meg elhajították a barátom találta meg másnap, neki a telóját csórták el de elejtették vagy nem tudom, mert ő megtalálta.
2011. jan. 5. 22:43
 18/27 anonim ***** válasza:
És a legviccesebb az hogy ismerem őket, egy környéken lakik az egyikkel egy oviba jártunk és általános iskolában is osztálytársam volt... A húga régebben a legjobb barátnőm volt, el is mentem hozzá hogy megbeszéljük de elfutott előlem..
2011. jan. 5. 22:47
 19/27 anonim ***** válasza:
Ilyen nagyon-nagyon ivós meg nagyon extrém bulikon eddig nem voltam (bankettről meg szalagavató afterpartyról is eljöttem, amikor már annyira leitta magát a nagy többség, hogy kb. azt sem tudták, hol vannak). A legviccesebb az volt, amikor csapatosan összegyűltünk, és egymás ismerőseit meg közös haverokat hívogattunk, telefonbetyárkodtunk... olyanokat sikerült kitalálni, hogy hetekig fetrengve röhögtünk, ha szóba kerültek.
2012. ápr. 9. 16:32
 20/27 Acplinth válasza:
Èn is csúnyán berongáltam nem túl rég. Mentem dokihoz és hamarabb végeztem mint gondoltam. Volt még egy ora a vonatig es beültem egy csehóba. Èszre se vettem hogy elment az idő. Pláne hogy már éjfél felé járt az idő a vonat is elment.:S Na elindultam de fullra nem emlékszek rá hogy hogy kerültem a város másik végébe. Bóklásztam mint a lökött nert el akartam jutni a másik vasutállomásra. Na ezután ismét rosszfelé indultam pedig ismerem a várost mint a tenyeremet. Végül bementem egy boltba és hivattam taxit. Még jó hogy nen lett semmi bajom.
2012. okt. 18. 00:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!