Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Mit tegyek hogy ennyire zavar...

Melinda- kérdése:

Mit tegyek hogy ennyire zavar ha átjárnak a rokonok vagy a szomszédok? ( többi lent)

Figyelt kérdés
kertes házban élünk egy kis faluban. És mára nagyon zavaró lett hogy szinte nincs magánéletünk. Mert hát a család már megszokta hogy minden csöngetés nélkül átjöhetnek meg minden..de ez már nagyon zavaró!! Van egy szomszédbácsi aki már öreg és a felesége is meghalt, így megértem hogy magányos és néha átjön de mostanság minden nap át jön és ez már anyut is idegesíti csak nem akarja megbántani..tegnap pl reggel 10 kor már itt volt utána plusz még ketten jöttek..és én még pisilni se mertem kimenni a vendégektől..PEDIG EZ AZ ÉN HÁZAM!! mit tegyek? lassan megőrülök.
2013. febr. 23. 15:38
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
82%
Kaput bezárni és csengőt felszerelni. Probléma megoldva!
2013. febr. 23. 16:30
 12/17 anonim ***** válasza:
86%

Bezárjátok kulccsal az ajtókat, ha valaki be akar jönni, akkor csönget. Ha akartok,ajtót nyittok, ha nem, akkor zárva marad.

Olyan vészhelyzet nincs, amikor nem lehet megvárni ,hogy beengedjétek az illetöt.

2013. febr. 23. 16:35
 13/17 anonim ***** válasza:
90%
Mit értesz vészhelyzet alatt? Mert ha mondjuk az, hogy a nagyi eltörte a lábát, valószínűleg telefonálnak róla, nem odaszaladnak, ha meg 112-es vészhelyzetre gondolsz: szerinted mindenkinél nyitva van minden állandóan?
2013. febr. 23. 17:55
 14/17 anonim ***** válasza:
Egész egyszerűen,meg kell mondani,hogy bocsi sajnos most más dolgom van,jöjjön máskor,és kérd meg arra,hogy előtte telefonáljon,mikor érsz rá.Nem kell az orrára kötni miért nem érsz rá,az a te magánügyed mit csinálsz a saját házadban.Szóval amikor ott áll az ajtóban az illető,el kell küldeni haza.
2013. febr. 23. 18:12
 15/17 anonim ***** válasza:
90%
Mi is falun lakunk, idős is van a szomszédban. Kapu, ajtó kulcsra zárva. Csengőnk van, vezetékes, és mobil telefonok is. Volt, hogy hozzánk is beültek volna, csak úgy beszélgetni. Mindig nagyon sürgős dolgom volt..Főtt az ebéd, folyt a fürdővíz, telefont várok, vendég jön, takarítok...Rengeteg kifogást lehet, és bizony kell is keresni. Az én házam, ne jöjjön már be bárki, ha nincs társalgási kedvem. Ne más szabja meg, mikor manikűrözhetek, epilálhatok..Nyitott kapunál, ajtónál pedig előfordulhatnak kellemetlen helyzetek!
2013. febr. 23. 18:14
 16/17 anonim ***** válasza:

Vészhelyzet???

Ez baromság!

Panelban élek, itt is kulcsra zárom az ajtót, nem akarom, hogy akárki benyithasson.

2 nagyim is kertes házban él, sőt, bárkit ismerek akinek kertes háza van, senki nem akkora marha, hogy nyitva hagyja a kertkaput.

A vészhelyzet majd az lesz, ha egyszer bemegy valami cigány és kirámol benneteket.

Paranoiásak vagytok, ha ilyen hülye indok miatt nyitva van a kapu, de meg is érdemlitek.

2013. febr. 23. 19:23
 17/17 anonim ***** válasza:
2013. febr. 23. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!