Veszekedtem a férjemmel. A helyzet az, hogy úgy üvöltött mint a sakál. És a legjobban az zavar, hogy a szomszédok hallották. Hülye vagyok mi?
Nem értem mi a problémád. Kibékültetek?
Ha a szomszédok zavarnak az elég nagy gáz, nemhogy a veszekedés zavarna. Kit érdekel mit gondolnak a szomszédok? Belehülyülnék ha örökké arra figyelnék, hogy ki mit gondol rólam.
Ha veszekedés után ideülsz hülye kérdéseket feltenni, amiből senki nem ért semmit,akkor hülye vagy.
Ahelyett,hogy kibékülésként elcsábítanád,és úgy meg......., hogy még a.
ha jogos volt,akkor üvölts,néha kell
béküljetek ki,beszéljétek meg higgadtan,a szomszédok meg hallgassák most a békülös szex zajait..
én pont a múlt héten 6év együttlét után először pofont kaptam a vőlegényemtől. megérdemeltem.
tudom, h nehéz de ez ráébresztett arra, h nem veszekedhetek vele mindig, mert egyszer csak tényleg a pofonig fajul a dolog. Előbb-utóbb elszakad egy pasinál is a cérna...
Nem vagy hülye.
De ki nem sz..rja le a szomszédokat? Ők sose szoktak veszekedni, vagy hangosan beszélni, vagy esetleg tv-t zenét ordíttatni? Az ok ,hogy tekintettel vagy másokra, de azért magánélet is van.Susmorogva meg nem igen lehet veszekedni :D Főleg ha az ember már nagyon mérges,nem hiszem,hogy ilyeneken fog problémázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!