Az a kérdés hogy titeket nem zavar amikor azt mondják a tanárok tisztelt szülők már mint amit be kell írni mert engem igen mert meghalt az anyukám és engem mindig elszomorít amikor ezt mondják?
Első! Lehetnél megértőbb! Miután még iskolás feltételezem h kiskorú és nem lehet egyszerű feldolgozni egy szülő elvesztését! Sem gyerekként sem felnőttként! Esetleg megkérhetnéd az osztályfőnököd hogy legyen rád tekintettel és írja egyes számba! Feltételezem apukáddal élsz!
Valahogy add a tudtára hogy ez fáj neked és feltépi vele a sebeket. Bár ezt sose lehet feldolgozni! Nagyon sajnálom!
sajnálom:(
ha magadnak irod be ird ugy h TISZTELT SZÜLŐ! többesszám nélkül. ha pedig neked irják akkor igenis kérd ki magadnak, h neked ez kellemetlen irja egyes személybe
Igen aki nincs ebben a helyzetben elsem tudja képzelni hogy milyen érzés..:S:/
de én úgy gonolom,hogy ha a tanárok tudják hogy van olyan gyerek az osztályban aki csonka családban él akkor lehetnének annyi tekintettel hogy Tisztelt Szülők helyett csak ennyit írat be hogy Tisztelt Szülö ezzel nemkelt senkiben kellemetlen érzést..:):/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!