Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Az a kérdés hogy titeket nem...

Az a kérdés hogy titeket nem zavar amikor azt mondják a tanárok tisztelt szülők már mint amit be kell írni mert engem igen mert meghalt az anyukám és engem mindig elszomorít amikor ezt mondják?

Figyelt kérdés
És lehetőleg normális válaszokat várok és olyanoktól akik ugyan így jártak.Ja és apukám sincs :(
2011. márc. 14. 22:33
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Ja 13 éves vagyok :( próbálom el fejetteni de nem könnyű
2011. márc. 15. 18:51
 22/24 anonim ***** válasza:
Nekem is szarul esik csomó minden ami megy a világban, még se alkalmazkodhatnak mindenkihez.Az a gyakoribb, hogy megvannak a szülők így ez a normális.
2011. ápr. 6. 13:43
 23/24 Melinda- válasza:
sajnálom :( nagyon rossz lehet neked..a tanárok részéről ez pedig hatalmas tapintatlanság..
2013. febr. 23. 15:38
 24/24 anonim válasza:

Ez olyan mint amikor valamelyik köcsög tanárod tudja hogy meghalt az apád de mikor megkérdezed hogy "mégis honnan tudnám hogy kell fűrészelni?"erre pedig azt válaszolja hogy "az apukád nem tanított meg?"

Nekem például az apukám alkoholizmusban és drogozásban halt meg.Képzelheted milyen rossz lehet mikor bioszon erről van szò.Vagy ha mondja az oföd hogy "mindkét szülő írja alá"...na mindegy ezek lényegtelenek.Engem is nagyon zavar amikor a tanárok általánosìtják az ilyen dolgokat.Oké,higy nem csak én vagyok,meg minden,de bántò tud lenni.Egyébként ha szeretnél,erről beszélhetünk részletesebben.

2016. júl. 21. 01:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!