Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Miért akkora probléma, ha a...

Miért akkora probléma, ha a férjem marad otthon a gyerekkel?

Figyelt kérdés

A családunk ki van akadva azon, hogy nem én maradok otthon a gyerekkel 2 éves koráig, hanem a férjem.

Az elmúlt 1 hónapban másról sem szól a családi összejövetelek (mind a két oldalról), hogy felelőtlen dolgot művelünk.

Szerintük a lányunk nem fog elég szeretett kapni és az érzelmi kötődése sem lesz olyan, mint a normális gyerekeknek.

Mi nagyon sokat rágódtunk ezen, de anyagilag úgy jönnénk ki jobban, ha én dolgoznék a szülés utáni 2.-3. hónaptól.

Ezt viszont a rokonság nem érti meg, mert szerintük:

"A nőnek otthon a helye a háztartásban!".

Na, én erre nagyon berágtam és eléggé hozzájuk vágtam 1-2 mondatot, amit talán nem úgy kellett volna, de nem vagyok sem rabszolga, sem 18. századbeli, stb..

2012. szept. 22. 13:48
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
69%
pedig mas orszagban nincs mas valasztasod mer 12hettel a szules utan vissza kell menned mert gyes nem letezik.marad a babysitter vagy bolcsi akkor inkabb az egyijk szulo aki kevesebbet keres az marad otthon ferfi vagy no nem lenyeg.
2012. okt. 3. 15:54
 42/43 anonim ***** válasza:
100%

Szoval azert kell lepontozni mert egy olyan orszagban elek ahol nincs az a luxus hogy otthon maradhatsz 3 evig a szules utan? Sajnos itt nincs gyes gyed nem tudom meg mi.Van szules elott 4 het szabadsag utana pedig 12 fizetett szabi Ennyi aztan irany a bolcsode babysitter stb. Megis mindharom gyerekem egy evig szoptattam fejtem a munkahelyen amire jart a 30 perc munkaszunet naponta 3x.

Nalunk is szakmam miatt ami nem engedi meg a tobb eves kiesest a ferjem maradt otthon 6 honapot a kicsivel igaz juttatast nem kapott erte abbahgyta a munkajat 3x a gyerekek miatt. Sok kroitikat kaptunk folog magyar ismerosoktol es kapunk is a mai napig de nekunk igy volt jo igy jott ki anyagilag es karrier miatt is jobban. Ki mondta hogy egy ferfi nem tud egy kisbabat ellatni??hat az en ferjem le a kalappal elotte egy nyugod kiegyensulyozott ember es kivalloan elatta a gyerekeket.Aki azt irja egy nonek pihenni kell az a magyar alomvilagban el irigylem kicsit erte mert bizony a legtobb orszagban nem pihensz szules utan hanem szepen el kell menni dolgozni kulonben nincs fizetesed es kirugnak.

A gyerekeink semmiben nem szenvedtek hianyt kotodnek apahoz anyahoz ugyanugy sok szeretet kaptak es kapnak ma is nekik az a normalis apa megy ertuk a suliba es apa fozi a vacsorat ettol meg apa ferfias es buszke es ok is igy latjak es a kamasz fiam egy ugyes hazias fiu akinek nem gond egy vacsora osszerakasa es egy teregetes vagy porszivozas. orulok neki ilyen fiut nevelt a ferjem az a lany akinek o jut szerencses lessz mert o latta hogy kell elosztani a munkat a csaladban ugy hogy nem vesszuk figyelembe az 1000 eves beidegzodott eloiteleteket hanem azt nezzuk mi a jo mindenkinek.

2012. okt. 4. 10:08
 43/43 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, miért pontoztak le, csak ténymegállapítást tettél.
2012. okt. 4. 10:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!