Ha sok pénzed lenne?
Sziasztok! Lenne egy kérdésem, nagyon fontos számomra, hogy akinek van ideje és kedve, nagyon őszintén válaszolna rá...mert tényleg kíváncsi vagyok, hogy ki hogy gondolkodik erről...és talán válaszokat is kapok a sok kérdésre, ami bennem van...
Szóval, tegyük fel, hogy nő vagy, van 2 felnőtt fiad, de sajnos egyik sem keres jól a munkahelyén, de bármit elvállalnak, dolgoznak, amennyit tudnak. Te tiz éve hozzámentél egy gazdag férfihoz, akinek a havi keresete tizezer euro, és imád téged, a gyerekeid is, mindent megvesz neked amit szemed-szád kíván, emellett te kezeled a pénzügyeket, nem kérdez soha semmit, hogy mire költötted...Elvisz drága helyekre nyaralni, mindenféle fürdőbe, stb. Szóval élvezitek az életet...
A gyerekeidnek mennyit segítenél anyagilag? Hogy kezelnéd a fennálló helyzetet, hogy te havi tízezer euróból élsz, a gyerekeid pedig pl zsákolnak havi 2-3OO euróért? Méregdrága ruhákban jársz, az unokádnak pedig turkálóból tudnak csak vásárolni...mit tennél, ha tennél egyáltalán valamit? Hogy képzeled el ezt a történetet, amit most így nagyvonalakban levázoltam...hogy képzelnéd el sajátmagad egy ilyen anyagi helyzetű anya helyében?
Köszönöm a válaszokat előre is! Üdv
17:20
Azért tettem fel a kérdést, mert sajnos kevesen gondolkodnak úgy ahogyan te...ha elolvasod a hozzászólásokat, máris kiderül...és azért kérdeztem, mivel anyaként természetesen én is úgy vélekedem erről mint te, de sajnos sokan nem így vannak ezzel...de nem sajnálom, hogy megkérdeztem, mert sokat tanultam belőle.
Az előző válaszolónak pedig köszönöm a megértést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!