Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Hogy gondolkozhat így némelyik...

Hogy gondolkozhat így némelyik ember?

Figyelt kérdés
Sógornőm ismét munkába állt, de a gyerekük még nem mehet óvodába. Én itthon a háztartást látom el, mert sajnos munkanélküli vagyok. Kitaláltál, mivel én itthon vagyok, vigyázhatnék a gyerekre, mert találtak egy helyet ahol lehetett volna a gyerek, míg ő dolgozik, csak ott sok pénzt kell fizetni. Mi is épphogy kijövünk párom keresetéből, így mondtam neki, hogy valamennyi pénzt azért adjon. (Legalább annyit, amennyit a gyerek elnasizik.) Erre ő a fejemhez vágta, hogy én milyen pénzéhes vagyok meg egyebek. Szerintem ez elég nagy pofátlanság a részéről. Hogy gondolkozhatnak egyes emberek így? Még magamnak sem tudok venni egy pohár joghurtot sem ,nem hogy még az ő gyerekének. (Ja azt hozzáteszem, hogy 1 héten 1-szer jönne a gyerekért, csak hétvégén.)

2012. máj. 28. 19:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
tudod pont az ilyen rokonok az a fajta akikkel nem kéne erőltetni a beszélő viszonyt, koptasd le a g*cibe aztán hanyagold később is.
2012. máj. 28. 21:23
 12/15 anonim ***** válasza:
Azt hiszi h amiért rokonok vagytok azért már nem kell fizetnije? Én ezt a barmot nem tekinteném rokonnak :-/
2012. máj. 28. 22:25
 13/15 anonim ***** válasza:
Minimum annyi járna a segítségedért cserébe,hogy feltölti a hűtőt,vagy anyagilag segíthetne bármilyen formában.Szóval valahol igazad van.
2012. máj. 28. 23:02
 14/15 anonim ***** válasza:
Már leírtam a véleményemet, de azért ha lesz/van saját gyereketek egy-két év múlva én is bejátszanám ezt nála, csak hogy lássam milyen fejet vág, amikor neki kéne erre rábólintani! :)
2012. máj. 28. 23:07
 15/15 anonim ***** válasza:

ne tépjétek egymást haját

van, hogy kitörölnek egy választ, és ugrik a sorrend, meg nem is az volt az "utolsó", ami a válasz előtt áll.

2012. máj. 29. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!