Hogy gondolkozhat így némelyik ember?
Így van, szerintem is a minimum lett volna, hogy rákérdez mit kérsz cserébe, mert ha pénzt nem is, de azért a szükséges dolgok, kaja hozzávalók, hűtő feltöltés igazán járna cserébe szerintem, ez a MINIMUM.
Egyébként én azt pénzért sem vállalnám, hogy másnak a gyerekét én neveljem, én ébresszem reggel, én öltöztessem, én fürdessem, stb stb. Otthon levan róla a gond és a nyakadba varrnák szimplán szívességként? Hát kössz... szerencsétlen gyerek! Ha otthon lennék, akkor egy kis pénzért elvállalnám, ha csak néhány hétről van szó (illetve reggel hozzák, este viszik), akkor legalább annyiért, ami a gyereknek kell, ha több időről, akkor akár többért is, attól függ mennyire szoros a kapcsolatom ezzel a családdal.
Mi az, hogy beteg vagyok? Senkibe nem szoktam belekötni, de ezt mégis miből szűrted le, ismersz talán? Szerintem még nem találkoztunk. Szimplán értelmetlennek találom, hogy egy teljesen evidens kérdésből ekkora drámát csináljon valaki, ha úgyis tudod a választ. Más ide komoly problémákkal jön, bizonytalan, szeretne tanácsot kérni.
Viszont a stílusod és az, hogy lebetegezel valakit, szerintem mindent elmond a szintedről. Gratulálok, így tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!