Milyen ember az apukátok?
Mikor kicsi voltam nem szerettem, mert néha megütött ok nélkül (pl. kacagtam az asztalnál). Ezek a dolgok sokáig bennem voltak. Persze felnőttként és pszichológusként megértettem, miért volt ez (otthon is ezt látta, sok gondja volt stb.) persze nem mentség.
Mióta felnőttem azóta tudok hálásan gondolni Rá. Mindenben támogatott, egyetemre jártam, velem volt ha kellett. Nagyon szeretem, csak sajnos súlyos beteg :(
Intelligens, gyors észjárású, rendkívül jó beszélőkéje van, lelőhetetlen, lehengerlő stílusú, de sajnos hangulatember, hirtelenharagú is, és verbálisan agresszív, bántó is olykor.
Szeret sportolni, futóversenyekre is jár.
A biológiai apámat nem szeretem, őt rossz embernek tartom.
A nevelőapámat imádom, őt tekintemd apámnak. Ő nagyon kedves, jó ember.
Halott..
De egyébként míg élt, egy igazi link volt. Író, művészlélek, soha nem dolgozott, mindig csak a buli, pia, nők. Értelmiségi volt, értelmiségi link. Számomra mindig is kiismerhetetlen volt, sosem tudtam eligazodni rajta, ha jó kedve volt minden szuper volt, ha rossz kedve volt képes volt szíjjal szétverni a hátam. Instabilnak nevezném ma.
36/N
Igazi családi ember, ő tart össze körülöttünk mindent. Kiskorunk óta mindent megadott nekünk, felnevelt minket.
A mai napig bármikor, bármiben számíthatunk rá!
26/L
Egy igazán nagyszerű ember. Rendkívül tanult,és intelligens is. Remek a helyzetmegoldó képessége, bárkivel,bármikor,bármiről el tud beszélgetni. Nagyon jó a humora, bármikor tud viccelődni.De ha bárkinek,aki kicsit is fontos neki valami gondja van, rögtön ott van,és segít. Ha kell, bármit elintéz. Imádja a családját.
Egy rosszat tudok csak írni róla. Nagyon munkafüggő. Az volt,és az is marad. Lételeme a munka, szinte hétvégéje sincs,mert azt is a melóhelyen tölti.
a családjáért van...imád minket, és bármit megtenne értünk...okos, laza, jófej...de kellőképp szigorú is volt...a barátaim mindig nagyon szerették...mindenben számíthatok rá, a tüzbe tenné értünk a kezét...soha de soha nem bántott és nem is fog...nagyon szeretem és a két kezemet tehetem össze, hogy ilyen apukám van....és persze ilyen anyukám:) nagyon jó szülőket kaptam!!! és nagyon jó családot:)
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!