Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Milyen ember az apukátok?

Milyen ember az apukátok?

Figyelt kérdés
2012. máj. 9. 15:32
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
egy lusta, semmirekellő, agresszív, terror alatt tartó, hatalommániás, bunkó, lekezelő, önző, sz.artartály. az én szememben bukott apaként, férjként, emberként. 27/nő
2012. máj. 9. 17:08
 12/20 anonim ***** válasza:

Gyerekkent feltem tole. Vert. Nem ereztem iranta semmit.

Egyreszt mindent megtett ertunk (anyagi szempontbol minden biztositva volt, es valamilyen szinten szeretett minket, vagy kotelesseg tudatbol...nem tudom.) 3 eves voltam, mikor apuek elvaltak, en, es ket testverem apunal maradtunk, harcolt ertunk. Megtehette volna, hogy anyunak hagy. Nem a gyerektartasert csinalta (200ft lett volna fejenkent, de nem fizette anyu), vagy hasonloert.

Nem ivott egy kortyot se, nem dohanyzott, nagyon sporolt, hogy mindenunk meglegyen-szines tv, video jatek...viszont soha nem foglalkozott velunk, es vert...

Soha nem akartam olyan lenni mint o. Felnottem, az o egeszsege megromlott, megbeszeltuk a multat, es eltemettuk. Azota joban vagyunk es egyre tobb dolgot talalunk, amiben egy az egyben hasonlitunk.:D A vilagkepunk eleg hasonlo, celjaink, a karos elvezeti cikkekhez valo hozzaallasunk:D, ...stb.

Le se tagadhatnank egymast...raadasul kinezetre is kikopott apam vagyok:D (na egyben azert remelem nem hasonlitunk. Remelem nem fogom megverni a gyerekemet soha)

A tortenelem viszont ugy nez ki, ismetli onmagat:D Szuletett egy kislanyunk, aki kikopott apja kinezetre es eddig belsore is:D Pedig meg csak 22 hos, de ha rajuk nez az ember, csak annyit tud mondani, tiszta apja:D

Azt hiszem jo ember az apam. Sohasem keso megbanni buneinket, bocsanatot kerni, megbocsajtani.

2012. máj. 9. 17:38
 13/20 anonim ***** válasza:

Eléggé felelőtlen, alkoholista, meg többet bulizik, mint én (ő 53, én 21 vagyok)... Mindezek ellenére amúgy egy nagyon jólelkű és jóindulatú ember.

(nem az a fajta alkesz, aki üt-rúg-verekszik)

2012. máj. 9. 18:09
 14/20 anonim ***** válasza:

Hát nem igazán lányos apuka! Nem nagyon van közös témánk, sokszor érthetetlen dolgok miatt veszekszünk. Nem tudja kimutatni a szeretetét vagy csak pénzzel( ő ezt hozta otthonról ) De alapjában véve jó ember és segít mindenben ha tud. Bár sokszor érzem úgy hogy inkább az öcsémként vislekedik mint apaként.

20/L

2012. máj. 9. 18:45
 15/20 anonim ***** válasza:
Az én apámat csak csótánydisznóembernek hívom.Nagyon tönkretette a gyerekkoromat,még nem tudtam kiheverni.Nagyon kétszínű.Gyakorlatilag semmi haszna nincs,több ember élete ment tönkre miatta.Iszik,spúrkodik velünk,azt hiszi magáról,hogy ő az atyaúristen(közben egy kis senki).Amúgy hangulatember.Sosem lehet tudni,hogy mikor borul el az agya,teljesen beszámíthatatlan.Csak akkor kedves,hogyha valamilyen sikert érek el.Amikor viszont bajban voltam,ő volt az első ember,aki hátat fordított,sőt...A lényeg,hogy egyáltalán nem tudok benne megbízni és nem is érdemes.Ő az ellenpéldám.
2012. máj. 9. 19:45
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
húhh.. ez a kérdés felrázott.. 4 napja halt meg :( csodálatos ember volt. sokan kihasználták a jóságát és otthagyták amikor beteg volt.anyával próbáltunk segíteni neki végig ott voltunk vele. hatalmas szeretet lakozott benne. most is elsírtam magam miközben írok. nagyon szeretem. és nagyon hiányzik.az életemet is odaadnám ha még egyszer beszélhetnék vele :'((
2012. máj. 9. 20:19
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon intelligens, makacs, humoros, de fárasztó, büszke, beképzelt, hiú, ügyes, szeszélyes, tisztelettudó, a legokosabb ember akit ismerek, a káros szenvedélyekről képtelen lemondani, de a családját mindennél jobban szereti :)
2012. máj. 9. 20:22
 18/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat mindenkinek!20:19-es,nagyon sajnálom!:/

Ha valaki még szeretné megosztani velünk az édesapjáról a véleményét,szívesen olvasom!:)

2012. máj. 10. 19:55
 19/20 anonim válasza:
0%
sokat fingik
2012. máj. 14. 18:16
 20/20 Viktor1998 válasza:
Nagyon imádom az apukámat és felnézek rá.Nagyon jó, becsületteljes ember volt és az is marad.
2012. máj. 26. 06:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!