MIERT MONDJA? Tenyleg ugy van, hogy az ember megerzi, hogy mar nem sok van hatra az eletebol?
utolsonak:
hogy szokott le az ivasrol?
Simán lehet olyan, hogy valaki megérzi! Nem éppen ideillő példa és kicsit talán hülyének is fogok tűnni, de nekünk 2 éve elhunyt a kutyánk, akit családtagként szerettünk (12 évig a legjobb barátom volt - szó szerint). Egy péntek este nagyon furcsának tűnt. Folyamatosan bámult engem, mind1, hogy benn ültem az ebédlőben, vagy épp kinéztem. Kimentem hozzá, de tudtam, hogy hamarosan elveszítem. Másnap meghalt. Éreztette velünk, hogy baj lesz és még utolsó este el tudtam búcsúzni tőle. Embereknél is simán el tudom képzelni, egyszerűen ráérez, hogy hamarosan megbékél.
Másrészről viszont - ahogy egy korábbi válaszoló is írta - tényleg figyeljetek rá, nehogy kért tegyen magában!
Az én anyám több mint 30 éve keményen iszik.Apám lassan 20 éve mondogatja:"anyátoknak nincs sok hátra!" ja lányok! anyátok már nem húzza sokáig"
Még mindig él..Na ennyit a megérzésről..
tobb mint 30eve?? hat nem semmi!
meg mindig remenykedem, hogy hamarosan elgondolkozik komolyan es abbahagyja az ivast, annyira boldog lennek! hmmmm...
amugy koszonom mindenkinek, aki irt es varom a tovabbi valaszokat is!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!