MIERT MONDJA? Tenyleg ugy van, hogy az ember megerzi, hogy mar nem sok van hatra az eletebol?
5. válaszoló tegnap 21:50
Jaj, ez nagyon szomorú. Az én kutyám most lesz 10 éves, de el sem tudom képzelni, hogy elveszítem! Utólag is sajnálom :(
Kérdező: Nagyon szörnyű lehet a helyzeted. Igazából nem is tudom beleélni magam... én lehet nem tudnék megbocsátani az apámnak, ha ezt tenné. Még így is nehéz, pedig ettől messze van. Semmilyen beszélgetés nem hat rá? Csak egyszer kéne eldöntenie, még támasza is lenne benned :( Kitartást!
(Még annyi jutott eszembe "tanácsként" , hogy egyszer egy volt (több évtizedes) dohányos azt mondta nekem, hogy neki úgy sikerült leszoknia, hogy minden reggel arra gondolt, hogy MA nem gyújt rá. Minden reggel így kelt hónapokig, mert nem tudta azt elviselni, hogy sosem teszi többé. Aztán szép lassan már nem ez volt az első gondolata..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!