én sem akarok gyereket. mindenki hülyének néz érte, azt mondják hogy egy nő életében a legcsodálatosabb dolog, hogy életet adhat.
szerintem ez csak pszichoduma, egyébként nem vagyok egy anyatípus, nem lenne hozzá türelmem, karrierista vagyok és nem bírnám a gyerekkel járó stresszt és kötöttséget. nem mindenkinek való a gyerek.
16/l
Most jót mosolyogtam, 16 éves karrierista... :)
Szerintem ráérsz az egész kérdéssel foglalkozni úgy 10 év múlva, addig egyrészt sok minden történhet, ami valamelyik irányba eldönti a kérdést, másrészt a most benned dolgozó hormonok nem ugyanazok, mint amik majd huszonsokévesen fognak. Ettől függetlenül ha nem akarsz, nem kell vállalni, csak ezt szerintem 16 évesen kijelenteni csacsiság.
Én 31 vagyok és én sem akarok! És akkor mi van? Én így szeretek élni,ha látok egy gyerekes anyát az utcán sokszor arra gondolok hogy de jó hogy nekem nincs.:) nem hiányozna az a sok vesződés,probléma meg minden. És valahogy a hormonjaimba sincs belekódolva ez,nem érzem a vágyat arra, hogy szüljek,sőt,taszit a szülés gondolata. És minden tőlem telhetőt megteszek annak érdekében,hogy soha ne kelljen átélnem azt a borzalmat :S
na most majd biztos jönnek a bősz anyák és meghajigálnak kövekkel :D
31/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!