Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok el akar venni? Hiába kérdezem őt, mindig a válasz, hogy nincs pénz.
3 éve kérte meg a kezem, 3 éve járunk jegyben, azóta semmi nem történt, illetve született egy csodálatos gyermekünk. Mikor várandós voltam apukám kérdezte, hogy nem-e akarunk összeházasodni, hát nem akartunk.
Nekem nem az volt az álmom, hogy egy élettársi kapcsolatban éljem le az életem a szerelmemmel. Nekem fontos a házasság, és ezt ő is tudja. Neki is fontos. Mikor erről beszéltem neki, akkor könny szökött a szemébe, ő is szeretne házasodni, de mire vár. Ha erről beszélek vele csak a pénzzel jön, pedig tudja jól, hogy nem akarok nagy lagzit, csak egy családi vacsorát. Nem akarok hajnalig dorbézolni, nem akarok flancot, nem akarok nászutat, csak annyit, hogy házasodjunk.
De ha nem akar, akkor miért kérte meg a kezem? Én úgy tudtam, hogy az eljegyzés után egy évvel megszoktak esküdni, vártam is, hogy kitűzzük a napot, de nem is említette, hogy a rákövetkező évben ilyen szándékai lennének. De akkor miért járunk jegyben? Miért kérte meg a kezem?
Hányszor próbáltam már beszélni vele, de nem. Csak hajtogatja, hogy pénz, nincs pénz. Pedig a hobbijára valahogy mindig akad 20-30 ezer forint, van mikor havonta költ ennyit, van mikor hetente.
Nem a gyerek miatt vett el, mert ő még pici, tavaly született. Már akkor 2 éve eljegyzett.
7 éve vagyunk együtt. Nem akarom és nem fogom kényszeríteni semmire, de ha ezt mondta volna hamarabb, akkor nem raboltuk volna egymás idejét. De még pár éve ő csinálta meg a fesztivált, hogy "ha nem akarok hozzá menni feleségül, nem akarok tőle gyereket, akkor inkább most menjünk szét" címmel. Akkor ezt megbeszéltünk, ami olyan jól sikerült, hogy babuci útnak indult.
Üljetek le és beszéljétek meg!
Ha úgy gondolja, hogy papír nélkül könnyebben ki tud lépni (alkalomadtán) ebből a kapcsolatból, jobb ha mielőbb megteszi, és neked is több időd (lehetőséged) marad arra, hogy a gyermekednek valóban szerető apukája legyen.
De hidd el, nem a papír adja a boldogságot! Nagyon sok kapcsolat végződik válással még papír mellett is!
Ne erőltesd,ne mond neki!
Nekem 2 gyerekem van .Mi se vagyunk házasok.Nagy fiam az előző kapcsolatból lett.Diák szerelem-házasság-gyerek stb...Aztán nagy vita közepette válás.Azóta se látta a gyereket nem kíváncsi rá(2 éves volt mikor váltunk most 5 éve)
A párom sajátja ként neveli a fiamat.Lett egy közös babánk aki 8 hónapos.Nálunk is szóba jött az eljegyzés-esküvő de mindig másra kell a pénz!vagy egyszerűen nem akarja ,nem tudom....Eleinte zavart.ezt a párom is tudja.De nem erőtettem.Ugyan úgy élünk mint a házasok.Ennyi a lényeg....26/N
A hobbijának csak hétvégente él, hétköznap 3-ig dolgozik, de már fél 4-re itthon van. Jó a kapcsolat, szeret minket, ezért sem értem.
Nekem ez nagyon fontos, ezt ő is tudta, már akkor mikor összejöttünk. Sőt én is tudtam, hogy neki is az az álma, hogy felesége, családja legyen, de már nem vagyok benne olyan biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!