A páromat hogy hódítsam el a számítógéptől?
Miért nem játszol vele?
Amúgy én is sokat játszom. Cserébe nem iszom, nem dohányzom, nem járok bulizni (mert úgysem érezném jól magam) Így elfogadható. Ha barátnőm mondja, hogy menjek, megyek, szal annyira nem gáz a helyzet.
Viszont az is igaz, hogy rohadtul idegesítő tud lenni, ha a haverjai elhúznak tőle szintben (mert ők 24/7 tolják). Ezért nyomja ő is sokat a játékot. Sajnos ezek így vannak felépítve.. különben senki nem játszana ezekkel.
A kérdésre a válasz.. beszéld meg vele, hogy ez neked így nem tuti és változtasson valamit, vagy keressen új barátnőt. Ha ez nem hatja meg, nem érdekled.
Miért nem játszik ő is? Elfogadható, mert nem jársz kocsmába, kedves 84%-os? Miért, mi a különbség? Ha passzívan vagy otthon, épp csak mutatóba, vagy a kocsmába? Én nem nagy különbséget látok...
Na és mi az, hogy nem akar elmaradni a többiektől? Kiktől, a többi gyökértől, akik a való világ helyett a számítógép világában élnek? Mi lesz veletek, ha családotok lesz, akkor is az a k**va játék lesz az első? Legalább akkor ne alapítsatok családot, mert állítom, fontosabb lesz egy szintet előre lépni, mint látni a gyereketeket először járni... Jó ég, és még értékelje az ember, hogy nem kocsmáztok.
Tökéletesen átélem a problémádat,nekem a férjem vagyis már csak az ex férjem volt ilyen. ÉS NEM VÁLTOZOTT....bele kezdett ezekbe a buta játékokba és kész....6évig vártam hogy megváltozzon de nem.És betelt a pohár...semmit nem csinált cask gépezett...én meg elhagytam a gyerekünkel együtt.Csak rossz tapasztalataim vannak erről a dologról.Neki fontosabb volt
a gép mint a felesége és a gyereke.És igen is állítsd választás elé és ha a játék akkor gyorsan fuss messzire.
Közös a gép? Mert ha igen, esetleg készíts jelszót a felhasználóra, hogy ne tudjon felmenni, és mond meg neki, hogy ha pl. kezdetben fél órát foglalkozik veled, megadod a jelszót.
Mobil netetek van? Mert ha igen, esetleg a sticket elrakhatod és szintén eljátszhatod vele amit az előbb írtam...
Vagy: ha találkoztok, játszd a durcit. ha rákérdez mi a bajod, mond el, talán ez is segít.
Esetleg, amikor meg akar csókolni, fordítsd el a fejed. Az is segíthet.
Esetleg, ha együtt éltek, és te veszel ételt, csak magadnak vegyél, és ha keresi a kajáját, mond, h játék helyett vegyen magának. ;)
Az ilyen egyszerű dolgokkal is könnyen tudsz segíteni a helyzeten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!