Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Újabb anyós probléma? Hogy...

Újabb anyós probléma? Hogy kezeljem?

Figyelt kérdés

Kiráz a hideg anyósomtól.

Mert egy lelketlen kétszínű alak, aki képtelen a szeretetre, képmutató, mézesmázos, de üres, buta és felszínes. Férjemnek rémes, szeretet nélküli gyermekkora volt, anyja magasan tojt rá, férjem apját is elhagyta, másik pasihoz ment hozzá. Új pasija ütötte verte férjemet gyerekkorában, anyós persze soha nem a saját gyereke mellett állt ki. Szóval ilyen ember ő, férjem persze (mivel nincs más rokona és hát valahol csak az anyja) teljesen odavan az anyjáért, segít neki mindenben, pátyolgatja, húzgálja kocsival mindenhová, munkát szerez neki, pénzt ad kölcsön stb. stb. Szegénykém így akar egy kis anyai szeretetet kicsikarni, de én még életemben nem láttam volna, hogy anyósom megölelte volna vagy kedvesen, ANYAKÉNT beszélt volna a férjemmel. Rideg és felszínes, mint egy darab kő. Férjem körbeugrálja állandóan, anyósom orránál fogva vezeti őt, pedig férjem okos ember és ő maga is beismerte, hogy szörnyű gyerekkora volt, semmi szeretetet nem kapott, mégis az anyja az isten!

Én próbáltam őt elfogadni, megjátszottam a kedves, szeretetteljes menyt, pedig legszívesebben lekevertem volna neki egyet, hogy lelki sérültet csinált a férjemből és még a mai napig is manipulálja, kihasználva férjem anyai szeretet utáni vágyát.

Ha ezt elmondom a férjemnek, hogy én ezt így látom, vérig sértődik, pedig ő is tudja legmélyen, hogy ez az igazság, de mindig talál az anyja természetére és viselkedésére mentséget...

Múltkor (anyós anyagilag kihasznált minket csúnyán) telefonon beolvastam neki de nagyon keményen! Van egy kislányunk de nyilván őt ez sem zavarja abban, hogy férjemet a végletekig kihasználja, lelkileg, anyagilag mindenhogy. Mit lehet tenni?

Bocs ha hosszú voltam:(

2011. aug. 16. 15:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Minden tiszteletem a tiéd, és nem csodálom hogy kivagy bukva!
2011. aug. 16. 15:40
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Kössük össze az én anyósommal és dobjuk őket a Dunába! :D

Bennem másfél hete érett meg az elhatározás, hogy innentől kezdve ő nem létezik a számomra. Csak nem tudom a páromnak hogyan adom ezt be. már volt nem egy összetűzésünk, nem kicsit durván, de a párom kedvéért mindig megbocsátottam, anyós pedig úgy tett, mintha misem történt volna, se egy bocsi semmi.

Hát most elég volt.

2011. aug. 16. 15:42
 13/14 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó ugyanígy érzek!

Anyóssal most nagyon összevesztem, férjem erről nem tud, anyósom sem meri neki mondani, de feltett szándékom, hogy megtartom továbbra is a 2 lépés távolságot vele és a minimális kommunikációt.

Na elmondom konkrétan mit csinált anyós amivel aztán végkép kiverte nálam a biztosítékot:

egy mlm cégnél dolgozik most és hogy legyen forgalma és jutaléka a mi nevünkben és a mi nevünkre rendelt 30ezer!!! ft értékű táplálékkiegészítőt... csak lestem mikor jött a postás és mondta, hogy utánvétes csomagom jött... Na ezek után felhívtam és beolvastam neki, tudja jól, hogy éppen hogy kijövünk egy hónapban anyagilag és képes ilyet csinálni a saját nyeresége érdekében!

(férjem igazat adott nekem, de azért az anyja védelmére is kelt, hogy szegény mama csak az egészségünket akarja óvni, azért rendelte a nevünkre ezeket a vackokat. na persze....)

2011. aug. 16. 15:47
 14/14 anonim ***** válasza:

Bocsi, de a férjed tényleg nem 100-as.

Ha a "drága mama" az egészségeteket akarta volna óvni, ő fizette volna ki a csomagot - a férjed nem így gondolkozik ?

Ja, és a csomagot mellesleg gondolkodás nélkül visszaküldtem volna! No erre varrjon gombot az öreglány!

2011. aug. 16. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!