Szerintetek mit csináljak vele?
Szóval az a baj,hogy születésem óta a mamám mondja meg hogy mit csináljak.PL.az a baj,hogy szeptembertől-júniusig(suli idő)ott kell tanulnom nála ez azt takarja,hogy odaérek a suliból kaja,után tanulás,ha nem kell sokat tanulnom másnapra,akkor tanuljak jövőhétre,mert elegem van hogy egyszer időbe hazaérhetnék(általában fél 7,7,fél 8..)de jövőhétre tanuljak.Otthon annyit vagyok hogy,kaja,fürdés,alvás,másnap reggel kb.fél óra,és szombat este 6-ig kb.Mert szombaton este ő jön értem hogy aludjak ott nála mert vasárnap templomba megyünk reggel 8-ra(mert benne vagyok a kórusba és akkor van NEM KÖTELEZŐ próba)Meg folyton azt mondja:Tanulj mert semmi nem lesz belőlünk vagy most az is "sláger":itt fogsz járni a munkaügyi központba(abba az utcában lakik ahol a munka ügyi van..)28ezer forintért..elegem van,hogy folyton ezt hajtogatja..és most nyáron is MINDEN NAP mennem kell hozzá tanulni,jó igaz 1-től kb.5-ig de ez kizárja,hogy akármelyik barátnőmmel találkozzak..csak a szombat "szabad"vasárnap mise..(ha egyszer "véletlenül" végzek fél-egy óra alatt..akkor tanulj mást..ISTENEM NYÁR VAN!!
Nagyon kétségbe vagyok esve és félek attól hogy ez lesz 18 éves koromig..A kérdésem viszont az lenne,hogy hogy tudnám "elérni"hogy többet lehssek otthon??(Tanulnék én,meg minden de előbb otthon lennék és az jobb lenne...)
Légy szíves segíts ha tudsz!
13/lány
Te jó éég...szegény tinitársam :S Ha velem ez lenne, már ötször elszöktem volna...Figyelj most nekem 4,6 lett az átlagom és szó szerint SOSE tanulok, maximum ha dolgozat lesz...És mégse kaptam soha a bizibe hármasnál rosszabbat...ahogy nézem, neked is olyasmi agyad lehet, mint nekem...szóval tanulás nálkül is megtudnál bármit jegyezni, néha egykis átnézéssel.:) Én már ordibálnék nagyanyámmal, addig idegesíteném, amíg azt nem mondja, hogy menjél haza, nem bírok veled...és akkor otthon vagy :DDDD ismerőős...ugyanezt csináltam, csak nekem sose kell tanulnom nyáron.
12/L
nyáron általában csak a kötelező olvasmányt kell olvasnom,de most 3-as lettem töriből,és 4-es angolból(év közben bármikor hozok "haza"négyest az már nem jó jegy :SS
Szóval amikor 3-est hozok vagy 2-est vagy 1-est kitör a 3.világháború..:)
azért te jobb helyzetben vagy..suli év közben minden nap nála vagyok legalább este 6-ig..és most is elvileg ott kéne lennem(jól le is fog szidni...)
ma kb.3-ra érek oda de 5-nél tovább semiképp.
Azt gondoltam hogy amikor van a könyv vásár NEM mondanám el neki (hogy mikor lesz:DD)és egyből haza vinném a könyveket,a füzeteket meg a boltból már egyenesen haza vinném..ez jó??
Úgykellazt csajszii :) egykicsi ebből is belefér.:DDD
Háát...jobb helyzetben vagyok, de most nemlessz jó...szerinted azért hogy apámnál lakhassak anyám helyett normális, hog aztkéri anyám, hogy hétbe nyolcba legyen szín ötös bizim? :'DD Egyébként ha elkezdesz gondolkodni, akkor eszedbe jut néhány cselszövés és bármikor beválthatod, ha nemolyan súlyos.;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!