Jogosan haragszik rám?
Ameddig otthon lakik és eltartják, addig bizony alkalmazkodnia kell a szabályaitokhoz.
Más kérdés, hogy nem látom be, mi értelme a tiltásnak. A lányod 17 éves, 4 hónapja együtt van a fiúval, hogy abban tuti biztos lehetsz, hogy megtalálja a módját hogy együtt legyenek. Nem is mondanám fiatalnak, mert 17 évesen nyugodtan lehet barátja, persze csak ésszel.. Azzal teszed a legrosszabbat, ha figyelmen kívül hagyod a hormonokat. Hiszen így nagyobb az esélye, hogy nem fog hozzád fordulni ha valami baj van, és te csak a kész tényeket kapod majd az arcodba, vagyis hogy 20 hetes terhes a lányod. Szerintem kicsit elkezdhetnéd felnőttként kezelni, bár igaz, még nem az, de eltelik 1 év és már ténylegesen azt tesz az életével, amit akar. Ha addig nem tudod rábírni a felelősségteljes gondolkodásra és arra, hogy hogyan vigyázzon magára, akkor jó eséllyel fogja elszúrni a saját életét 18 éves kora után.
A haragja nem jogos, mert amit mondotok be kell tartania.
VIszont én nagyonnem értek egyet ezzel, 17éves a lányod (bocsáss meg hogy tegezlek) te ismered nem? Egy r.banc? Nem. (Legalábbis gondolom nem rakja oda minden fiúnak a seggét) Ha tiltjátok akkor csak mégjobban akarni fogják, és megoldják úgy is hogy otthon vagytok.
Szerintem 17 évesen nem akkora tragédia hogy kettesben szeretne lenni picit a barátjával. 4 hónap még nem a világ, de meg kell ismerniük egymást Úgy is! És ahogy jó biosz tanárom megmondta "15-16 éves kor alatt ne veszítsd el, de azért nem kell várni addig amíg 25 leszel..."
Inkább otthon, normális körülmények között, mint egy buliban a wc-n nem?
15/L (ezekután ne ribancozzatok légyszíves meg semmi én még szűz vagyok de nekem ez a véleményem)
jogos..a 17 az már majdnem nagykorú..ráadásul ezzel most khárom dolgot értél el:
1. nem nálatok fogják csinálni, így ha baj van, nem fogod tudni hol keresd
2. ha terhes lesz nem meri majd elmondani..lehet elmegy egy henteshez és belehal..
3. ahogy betölti a 18 at lehet hogy elmegy és csak karácsonyra küld majd képeslapot...
én ezt tettem volna 18 évesen..
21/L
Az mostani tapasztalataim azt mondják, h jogosan haragszik.
A húgom barátnőjének esete kitűnő példa erre.
A szülei nem engedik seghová, szelektélják, hgy kivel találkozhat, kivel nem, hová mehet el, hová nem, stb. Mindent. Túl sokat. A "kislány"-16 éves- meg ott éli ki magát, ahol nem kellene. Elég kikapós életet él (konkrétan kocsiban lesz*pj* az épp' aktuális pasit, stb.).
Nm mondom, h a te gyereked ilyen, de több ilyen példát tudnék írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!