Rosszul érzem magam amiatt hogy Anyu későn szült. Hogy változtassak a gondolkodásomon?
Tudod a lényeg ott van hogy megszült...
Ha választanod kellene akkor melyiket választanád?:
1. egy anyát aki 20 évesen szült volna meg téged , de tiszta idegbeteg lenne, pofozgatna állandóan és nem hallgatna meg, állandóan csak az ő akaratát akarná rád terhelni mivel önmagát (elfelejtette? vagy) nem tudta megvalósítani, nem tudott kiteljesíteni ezért frusztrált lenne aminek következtében állandóan csapkodna, ideges lenne és nem lehetne vele beszélni?
vagy
2. egy anyát aki 30 évesen szült, és egyszer sem emelte rád a kezét, mert el tud fogadni olyannak amilyen vagy. Fő célja hogy te is megtaláld önmagad és nem az hogy amit ő elmulasztott rajtad hajtsa be... akihez bármikor fordulhatsz mert tud és akar is rád időt szánni, akiről tudod hogy bármikor bármit elmondhatsz nem fog megsértődni, és aki feltétel nélkül szeret...
nos 1 vagy 2?
Nem kellene ilyeneken gondolkodnod. Vagy legalábbis nem ilyen mélységekben. Engem anyu 32 évesen szült, nagyon nagyon jó viszonyom volt vele míg élt. Én 34 vagyok, és most várom az első gyermekemet. Nem bánom, sőt tudatosan "toltam ki" a gyermek kérdést. Ugyanis én úgy gondolom, hogy az emberlánya élje ki magát, szórakozzon, pasizzon, dolgozzon, tapasztaljon, érezzen, értelmezzen, hisz miután egy nőnek gyermeke születik minden megváltozik. Az egész addigi élete kifordul. Ha mindezt nem teszi meg, és szül egy vagy több gyermeket, akkor ezek a dolgok hiányozni fognak neki, keserű lesz, úgy érezheti lemaradt sok dologról. Van aki bepótolja, pl. pasizik agy discóba jár gyerek és férj mellett.
ööö nem akarok litániát írni...kicsit elkalandoztam, bocs:-) Szóval ne agyalj ezen, menj puszild meg, és kérd meg, hogy meséljen a fiatalságáról:-)
Utolsó vagyok:
19:57, nagyon nagyon jól megfogalmaztad azt amit én csak próbáltam:-)
1957-es vagyok
köszi mindkettőtöknek. Sajnos én ezt veszem észre, mind a közvetlen környezetemben, mint itt a gyakon...persze akadnak kivételek, de mikor a Tescoban egy 20-as nő éppen szájon veri a saját(!) gyerekét mert az hisztizik, nos...azt nem lehet nem sarkítani. Láttam már olyan 30-ast hogy éppen üzleti ügyben keresték telefonon fel is vette, de a gyerek közben kérdezett valamit és a nő azt mondta a telefonba hogy egy pillanatot tudna várni? és válaszolt a gyereke kérdésére....szóval azért van különbség, nemde?
Nagyon szélsőséges volt amit írtál,ez nem igaz,hogy a 20 éves türelmetlenebb.
Anyukám 21 volt Apukám 24 mikor én születtem, nagyon jól neveltek,még ha később el is váltak,türelmük is volt hozzám és öcsémhez,sok helyre vittek,rugalmasak voltak
Apa felesége 39 éves volt,Apa 42 mikor kisöcsém született,nincs rendesen megnevelve,hisztis,elvan kényeztetve,nincs hozzá türelmük,sokszor nyűg,inkább ráhagyják mert már fáradtak stb,ráadásul nem képes egyedül ellenni nem lett rászoktatva,3,5 évesen éjjel még kell neki pelenka,még mindig cumizik a cumisüveget se tudta elhagyni,későn kezdett el beszélni,mert mindenki értette a mutogatást ahelyett,hogy inspirálták volna a beszédre,ráadásul annyira késői,hogy senki nem ér rá játszani vele stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!